Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuBilgisayar ve İşletim SistemleriWindows Sorunları (Moderatör: Quadim)Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi
Sayfa: 1 [2]
Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 10 Haziran 2008, 08:45:29 »
  • ShyRain
  • Destekçi Üye
  • **
  • Computer Engineer /System Analyst / Coder ShyRain
  • Nereden: Ankara

• Konuları:1

•  
format at düzelir Kahkaha

format atsada birşey degiştirmez
Ya windows güncelleştirmelerini almıycak kapalı tutucak
yada
Orjinal Windows Al arkadaşım
yüzlerce windows mühendisi çalışıp çabalasın sizin için siz bi 256$ ı çok görün ayıp valla
Bu arada ANUBIS

Yok yiyor. Bakıyım bir pro vardı sana onu linkleyim bulabilirsem. Bende bir arkadaşınkini o şekilde lisanslamıştım.  Karizmatik

Sanada hiç yakıştıramadım bana şu windowsu cracklarmısın dediklerinde bilmiyorum diyorum
gerçi birton laf ediyorlar nasıl bilgisayar mühendissin diye felan ama oda ayrı boyutu olayın sanki bilgisayar mmühendislerine Windowsu kırmayı ögretiyorlar Kahkaha

Bende Özel Yetenek Arayanlar Yanılıyorlar Sadece Derin Bir Anlama Merakım Var ! ! !
« YANITLA #16 : 10 Haziran 2008, 09:09:45 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:155

•  
Konuda illegal paylaşımlar konuşmalar silinmiştir. Lütfen SANALKURS'ta yasal olmayan paylaşım ve yazışmalar yapmayınız.

KONU kilitlendi.

Karşıya geçerken ışıklara dikkat...
« YANITLA #17 : 12 Temmuz 2008, 16:46:00 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:125

•  
Yok yiyor. Bakıyım bir pro vardı sana onu linkleyim bulabilirsem. Bende bir arkadaşınkini o şekilde lisanslamıştım.  Karizmatik

Sitede insanlara yasadışı içeriklerin yasak olduğunu belirteceğiniz yerde teşvik etmeniz kötü bir durum. Bundan sonra teşvik edene de paylaşım yapana da taviz verilmeyecektir.

Kod:
<?php print 'JQuery: Best Ajax library in Internet  |  www.sanalkurs.net'?>
Sayfa: 1 [2]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuBilgisayar ve İşletim SistemleriWindows Sorunları (Moderatör: Quadim)Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi
Bölüm atla: