Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuBilgisayar ve İşletim SistemleriWindows Sorunları (Moderatör: Quadim)windows ta acilis penceresi gelmiyor(sifremi yazdigim)
Sayfa: [1]
windows ta acilis penceresi gelmiyor(sifremi yazdigim)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Nisan 2008, 01:36:37 »
ne yapcam bilmiyorum bilgisayari aciyorum bekliyorum ama pastword yazdigim pencere bir türlü gelmiyor yardim ederseniz sevinirim.

birde bu windows u cd ye tamir etme nasil oluyor?ilk evela cd yi pc yi acar acmaz koyormusuz sonra windows acilirken herhangi bir seylere basarak bu acilis penceresinden önce bu cd yle tamir penceresi geliyormus bilen birisi varmi paylasirsa cok sevinirim

simdiden cok tesekkürler!!!!
« YANITLA #1 : 11 Nisan 2008, 23:27:44 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:30

•  
windows cd sı takıyorsun yenıden baslatıyorsun o sırada boot ekran secımıne gelıyorsun ( laptoplarda genellıkle F10 Yada F12) (Masaüstü bilgisayarlarda genellıkle F9 F10 F12) boot ekranından cd yı secıyorsun sonra bır tusa basıyorsun sonrakı mavı ekran yonergelerını ızleyerek kurtarabılırsın..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuBilgisayar ve İşletim SistemleriWindows Sorunları (Moderatör: Quadim)windows ta acilis penceresi gelmiyor(sifremi yazdigim)
Bölüm atla: