Sayfa: [1]
WİNDOWS KORUMA HATASI
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Ağustos 2004, 11:56:34 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
selamlar iyi  çalışmalar ben  işletim sistemi win 98 de bilgisayarı aniden açınca windows koruma hatası diye bi ekran geldi ve bilgisayarınız yeniden başlatın ekranı ile karşılaştım  ve yeniden başlattığımda yine ay nı  hatayı verip durdu müteadddit defalar tekrarlamama rağman sorunu çözemedim yardımlarınıza ihitiyacım var hata neden kaynaklanıyor olabilir ve bunun çözümü nasıl olacak teşekkürler iyi çalışmalar

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.
« YANITLA #1 : 09 Ağustos 2004, 13:54:31 »
büyük olasılıkla sistem dosyaları zarar görmüştür.şunu yapabilirsin command promt'a düşüp sys komutuyla geri alabilirsin .Yada işletim sistemini tekrardan üstüne kurabilirsin.
« YANITLA #2 : 10 Ağustos 2004, 18:36:04 »
Bu hata genellikle RAM problemi ya da işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanır, yani donanımsal bir probleme benziyor. Mümkünse RAM ya da işlemciyi kontrol edin. Bu hata sistem dosyalarının bozulmasından kaynaklanıyorsa hard diski bozuk sektörlere karşı kontrol edin. Yani ikinci bir bilgisayara ihtiyacın olabilir. Kolay gelsin...
« YANITLA #3 : 07 Ocak 2006, 21:17:01 »
  • eyupyegit
  • Ziyaretçi
aynı hatayı bende alıyorum windowsda kurulmuyor bastan. nasıl cozecem? mailime atarsanız sevinirim eyupyegit@mynet.com
« YANITLA #4 : 12 Ocak 2006, 12:05:30 »
  • bugrahan_b
  • Ziyaretçi
open_devel kardeşimizin dediği gibi donanımdan kaynaklanan bir problemdir işlemcinin fanını kont. et ram i bulunduğu yuvadan başka bir yuvaya al muhtemelen sistemi yeniden kurmaya kalktığınızdada hata ile karşılaşırsınız yani yeniden sistem kurulumu veya scanregle sistem dosyalarının yedeklerini kullanmaya başlamanız probleminizi çözmez.
Sayfa: [1]
Bölüm atla:  
en üste git en üste git