Sayfa: 1 [2]
Windows Destek Hattı [Dr.Unknow Error]
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 15 Haziran 2008, 07:27:08 »
vista ultimate kurmuştum, özellikle internette sörf yaparken sayafalrın üzerine musu getirdiğimde o sayfanın aktifleşmesi özelliği çok hoşuma gitti. zira web sayfaları arasında geçiş yaparken nire tıklasakta bir reklam sayfası açılmasa diye dert ederdim. daha sonra bir çok programı vista kabul etmedi illa vista için ayrı ayrı yamalarını bulmam gerekti. sıkıcı olduğundan kaldırdım. sonra nedense en düşük versiyonunu tekrar kurmuşturm. ama ondada az önce bahsettiğim özelik yoktu galiba. yada acemisi olduğumuzdan ayarlama yapamadım diyelim.

arkdaşım benim makineye mac os x kurdu. şimdi artık mac'e alışmaya çalışıyorum. farkettiğim nokta şu: mac te iken onca grafiklere ve aynı oyunun her iki versiyonunuda denediğimde mac te iken ekran kartımdan hiç ses çıkmazken, ve onca grafiklere rağmen, xp yada vista neden ekran kartımı kasıyo? bu performans farkı neden kaynaklanıyor, xpye docx uygulamıştım, daha vistadan bahsedilmeden çook önce. onda da kasılıyordu makinem, ama zaten mac te bu mevcut ama banamısın demiyo.!!!

özetle şunu istiyorum:

alışkanlıklarımızdan maalesef vazgeçemiyoruz. keşke bir macxp işletim sistemi olsaydı!!!!

logo illustrator. banner fireworks..
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

animasyon fireworks. link bu:
Değerli ziyaretçimiz
www.fatihmehmetioo.meb.k12.tr/
« YANITLA #16 : 24 Haziran 2008, 17:54:57 »
bilgisayara format attıktan sonra intenete giremiyordum.sonra  yönetimsel araçlar -hizmetlerden  DHPC client ,windows installer gibi şeyleri hep kendim düzeltmem gerektiğini buldum ancak yaptığım bu ayarlar sabit kalmıyor.bilgisayar açıldığında tekrar ayarlamam gerekiyor.tekrar format attım ama yinede sorun çözülmedi.ne yapmam gerektiğini bilen varsa vede bana yardım ederse çok sevinirim

umarım konuyla ilgilenirsiniz yanlış yerde sorduysam kusura bakmayın yeniyim biraz Utandım
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2008, 17:56:39 Gönderen: jeopol »
« YANITLA #17 : 24 Haziran 2008, 23:16:50 »
  • _Saadet_
  • Bilgin Üye
  • ♥ » ΣΛ « ♥
  • Nereden: Konya

• Konuları:29

•  
internetemi giremiyordun, tarayıcınmı açılmıyordu ? eğer internete giremiyorsan belki ethernet kartını tanıtman gerekiyordur gerçi xp yükleyince ethernet kartı tanıtılmadanda internete bağlanılıyor ama...biz  biraz daha çözüm yolları arayalım Göz kırpan  Gülümseme

Derler ki , bir yerden sonra
Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma

Her güzel sey bitermiş
Aşk nedensiz sevmekmiş...
« YANITLA #18 : 25 Haziran 2008, 10:43:05 »
yönetimsel araçlar -hizmetlerden  DHPC client ,windows installer  gibi şeyleri düzelttikten sonra internete girebiliyorum.benim sorunum yaptığım ayarların hep aynı kalması
« YANITLA #19 : 09 Temmuz 2008, 10:59:15 »
  • Developer+
  • Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\System32

• Konuları:125

•  
hizmetlerden başlangıç seçeneğini otomatik olarak ayarlıyor musun? manuel de kalıyorsa elle başlatmadan devreye girmiyordur.

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Backer+

Blogum: Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #20 : 10 Temmuz 2008, 09:30:20 »
  • safranbolu
  • Destekçi Üye
  • **
  • Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz.
  • Nereden: Karabük

• Konuları:7

•  
 bana windows 1.0 dan başlayıp en son surumune kadar kurulumu yapısı ve desteği lazım elinde bilgi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim

ölüme \"BEŞ\" kala sana yazdım bu sözleri sakın ağlama \"RUHUM\" artık yanında... - (Dj.AzraiL)
« YANITLA #21 : 23 Temmuz 2008, 22:57:08 »
selam arkadaşlar.
yakın zamanda bilgisayarıma ActiveXdebugger isimli bi worm girdi, bi kaç forum ve blog okuduktan sonra belirtilen şekilde sistem üzerinden ve regeditten bazı dosyaları sildim ama bilgisayarımı tekrar başlattığımda kullanıcı ismi ve şifremi girdikten sonra oturum açılıyor ve hemen peşine tekrar kapanıyor..

bunun üzerine internetten yeni bir windows indirip bilgisayarıma kurdum.. tabiki düşüncem eskisini kurtarmaktı ama su an bilgisayarımda 2 windows var ve bana eski olanı yani açamadığım lazım cünkü içinde almam gereken cok önemli bi kaç dosyam var.

ne yapmalıyım ? acil yardım lütfen =)
« YANITLA #22 : 02 Ağustos 2008, 11:15:44 »
  • Developer+
  • Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\System32

• Konuları:125

•  
selam arkadaşlar.
yakın zamanda bilgisayarıma ActiveXdebugger isimli bi worm girdi, bi kaç forum ve blog okuduktan sonra belirtilen şekilde sistem üzerinden ve regeditten bazı dosyaları sildim ama bilgisayarımı tekrar başlattığımda kullanıcı ismi ve şifremi girdikten sonra oturum açılıyor ve hemen peşine tekrar kapanıyor..

bunun üzerine internetten yeni bir windows indirip bilgisayarıma kurdum.. tabiki düşüncem eskisini kurtarmaktı ama su an bilgisayarımda 2 windows var ve bana eski olanı yani açamadığım lazım cünkü içinde almam gereken cok önemli bi kaç dosyam var.

ne yapmalıyım ? acil yardım lütfen =)

Eğer yeni kurduğun işletim sisteminden HDD'lerine ulaşabiliyorsan buradan yedekleyebilirsin ama büyük ihtimalle diğer işletim sistemine ait belgelere girdiğinde bunlar özel olsun diye ayarlandığından yetki kısıtlaması olduğunu söyleyecektir. Yenisini kurmak yerine eskisine kurtarma konsolu veya üzerine yükleme yapsaydın daha iyi olurdu böylece eski işletim sistemine ulaşabilirsin. Bunun dışında işletim sistemine güvenli modda gir ve Zone Alarm gibi güclü bir güvenlik yazılımı ile güncellemelerini yaptırdıktan sonra pc'ni full antivirüs-antispy taramasından geçir. Güncellemelerini yapabilmek için önce normal açman gerekiyor işletim sistemini çünkü güvenli modda internete bağlanamıyorsun özel bir konfigürsayon yapmazsan.

Bunları bir deneyip sonuçlarını yazarsan son duruma göre bir sonraki aşamaları yazabilirim.

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Backer+

Blogum: Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: