Sayfa: [1]
Vistadan Xp ye geçiş Yardımmm
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 29 Mart 2008, 11:49:06 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
slm arkadaşlar benim bi sorunum bn 2 ay önce asus diz üstü aldım vista kurulu idi fakat xp geçmek iştiyorum tam kuruluma geçicem takılı hdd bulunamadı diyor neyapablirim  aceba birde xp kurktan sonra dvier sorunu olur mu? son bi soru daha sonra vistya geçebilrmiym tekrar?
« YANITLA #1 : 29 Mart 2008, 14:21:33 »
aynı sorunu bende yaşıyorum.. benımde pc vista olarak geldı, bunu xp ye cevireyım dedım driver sorun olmadı..ama pc cok kasıor sizce bios ayarlarından mıdır ?

Zır Zır ağlayana yol ver gitsin!
Yada Doksana tak uzatmaya gitsin.
« YANITLA #2 : 31 Mart 2008, 10:12:10 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Kesin olarak emin olmasamda bi çözüm söleyim. Bir işletim sistemi kurulurken belli bi yerde takılıyormu. Ekaranda İmlec yanıp sönüyorsa ve ilerlemiyorsa bu mevcut olan işletim sisteminden olabilir. C yi biçimlendirip format atmayı deneyebilirsiniz.  Vistadan xpye geçiş yapılabilir tekrar vistayada dönebilirsiniz. Herşey elinizde sorun olmaz. DRiverler olmasa bile internetten bulup kullanabilirsiniz. Bİrçok kişi bu yöntemi kullanır zaten .

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #3 : 31 Mart 2008, 11:02:54 »
  • kader
  • Bilgin Üye
  • Nereden: Ankara

• Konuları:18

•  
İşletim sistemi vista olanlar hep sorun yaşıyo Gülümseme sonradan vistaya geçmeyin xp de kalın Kahkaha

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Beni Yaradan,Bana Bir Ben Lazımım Bir de Beni Anlayan...
« YANITLA #4 : 31 Mart 2008, 12:06:52 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!

•  
İşletim sistemi vista olanlar hep sorun yaşıyo Gülümseme sonradan vistaya geçmeyin xp de kalın Kahkaha

Zannetmiyorum kendimden biliyorum.  Yinede bazı sistemlerin yeni bir versiyonu kaldırıp eski bir versiyon(XP) kurmada sorun çıkardığını duydum. XP den vistaya geçişte problem olacağını sanmıyorum. Tersi sorun çıkarabilir.

« YANITLA #5 : 31 Mart 2008, 12:53:56 »
  • kader
  • Bilgin Üye
  • Nereden: Ankara

• Konuları:18

•  
Vista kullanan ne kadar arkadaşım varsa hep sorun yaşıyolar .. Ney

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Beni Yaradan,Bana Bir Ben Lazımım Bir de Beni Anlayan...
« YANITLA #6 : 31 Mart 2008, 18:36:28 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:26

•  
Bios a gir.. Bios ayarlarında Native Hdd diye bir sekme var. Onu kapat. Sonrasında tanıyacaktır hdd yi.. Yani görecektir. Sonra formatı at xp ye geç. Driverlerini kur kullanmaya başla =) Kolay gelsın
« YANITLA #7 : 04 Nisan 2008, 15:10:41 »
KURULUMUN DOĞRU OLMASI İÇİN ESKİ İŞLETİM SİSTEMİ YANİ (XP) C'YE YENİ İŞLETİM SİTEMİ (VİSTA) D'YE KURULMALIDIR.
« YANITLA #8 : 04 Nisan 2008, 17:34:08 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!

•  
KURULUMUN DOĞRU OLMASI İÇİN ESKİ İŞLETİM SİSTEMİ YANİ (XP) C'YE YENİ İŞLETİM SİTEMİ (VİSTA) D'YE KURULMALIDIR.

Burada 2 işletim sistemi kullanılmayacak biri kaldırılıp diğeri kurulacak. Böyle bişey için  Eski işletim sisteminin üstüne kurulur.

« YANITLA #9 : 06 Nisan 2008, 14:51:22 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:26

•  
Bu sekılde bır kaide yok. Sürücü isimlerini sonra degıstırıp boot.ini de ayarları yapıp kullanbılırsın sıstemı
Sayfa: [1]
Bölüm atla:  
en üste git en üste git