Sayfa: [1]
Vista Beklemeye Alıyor
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Kasım 2008, 23:13:25 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
Arkadaşlar Vista kullanıyorum.Laptopu kapatırken arada bilgisayar kenidini beklemeye alıyor.
Ve hiç tuşa cevap vermiyor bilgisayar. Mecburen bilgisayarı kapatmak için laptopun bataryasını çıkarmak zorunda kalıyorum.Buda baya bi can sıkıcı bir durum

Makineye Xp yükledim denedim.Bole bir sorun yaşamadım.
Vista ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Kapama ve beklemeye almaaaa

Bide bilgisayar geceyarısı birden kendiliğinden açılıyor. Sebebini hala anlabilmiş değilim Gülümseme))))

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar
« YANITLA #1 : 08 Kasım 2008, 23:30:06 »
bilgisayar kapanma olayı
1 - vistada güç ayarların belli müddet sonra ekran kapama hdd kapatma monitör kapatma seçenekleri seçili olabilir.
2 -  bilgisayarın kapağını kapatınca beklemeye al veya bilgisayarı kapat veya hiçbirşey yapma seçeneklerinden mutlaka beklemeye al seçilidir.
3- bilgisayarını kapatabilmek için bataryanı çıkartmana gerek yok güç düğmesine 4 saniyeden uzun süre basarsan otomatik olarak kapanacaktır.

güç ayarları için
denetim masası
güç seçenekleri
güç seçenekleri ayarları solda
kapağı kapatınca ne yapacağımı seç
güç düğmesine basınca ne yapacağımı seç
ayarlarını tıkla ve oradan ayarla
öneim
ekran hdd ayarlarının kapanma sürelerini ve monitörün kini hiçbirzaman olarak ayarlamalısın.

açılma konusunda da zamanlanmış görevlerde program yüklü olabilir.

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...

Not: Bilgisayar Teknik Destek, Donanım ve Office Uygulamalarında Yardımcı olabilirim.

Özelden Yardım edemiyorum forumdan yardımcı olabilirim...

Okumalısınız.. Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 08 Kasım 2008, 23:43:28 »
oo dediğin ayarları yaptım. Benim sorunum tam olarak şu
Ben bilgisayarı kapatırken başlat-bilgisayarı kapat diyorum. Laptopun kapağını da kapatmıyorum.Bilgisayar kapanırken bilgisayar kendini beklemeye alıyor. Bole oluncada ön paneldeki bekleme ışığı yanıyor. Ve bilgisayarın güç düğmesine basmama rağmen bilgisayar kapanmıyor. Ve mecburen bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Bu dediğim her zaman olmuyor. Hani şoe bi laf var kafası eserse beklemeye esmezse bilgisayar kapatıyo alıyor Gülümseme)) Bu sorunu XP de yaşamıyorum.

2. solediğim soruma gelince dediğin görev zamanlıyıcıda 01.00 de defrag yaptığını gördüm. Teşekkür ederim. Ne zamandır aklımdaydı neden bole oluyor diye...

Saol yinede
« YANITLA #3 : 09 Kasım 2008, 17:03:56 »
vistada direk bilgisayarı kapat tuüşuna basınca oradaki ayar bazen askıya al da kalıyor bunuda kapat düğmesinin yanndaki ok a basarak oradan kaptı seç meyi dene!
valla vista yı bitürlü sevemedim sürekli problemli.
zaten yakında windows7 geliyor.
microsoftta anladı snaırım vistanın bi işe yaramadığı

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...

Not: Bilgisayar Teknik Destek, Donanım ve Office Uygulamalarında Yardımcı olabilirim.

Özelden Yardım edemiyorum forumdan yardımcı olabilirim...

Okumalısınız.. Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #4 : 09 Kasım 2008, 17:06:43 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:18

•  
bu vista benide yediii bilal abii:D

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
Sayfa: [1]
Bölüm atla:  
en üste git en üste git