Sayfa: [1]
virüs
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Temmuz 2008, 18:41:33 »
bilgisayarımda bir virüs varsa ve kullandığım antivirüs programı bunu bulamıyorsa nasıl bir yöntemle bu virüsü bulabilirim  Masum bu konudaki yorumlarınız nelerdir tşk...
« YANITLA #1 : 07 Temmuz 2008, 19:01:10 »
  • Dark_Energy
  • Aktif Üye
  • MoonLight
  • Nereden: WorldWide

• Konuları:190

•  
Tarayıcı siteler var onların yardımıyla belki bulabilirsin.
« YANITLA #2 : 07 Temmuz 2008, 19:02:49 »
bulman çok zor.. ancak antivirüs programlarından tanınmış iki üç tane kurcan . biri bulmazsa dğeri bulur..
« YANITLA #3 : 07 Temmuz 2008, 19:07:57 »
teşekkürler arkadaşlar bu yöntemleri deneyeceğim
« YANITLA #4 : 17 Temmuz 2008, 10:01:06 »
online virüs scannerlar işe yarıyor ben kullandım baya iyi tarıyor denemenizi öneririm

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

I Agree ye tıklıyorsunuz tarama için gerekli yönergeleri izledikten sonra tarama başlıyor

Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008, 10:03:24 Gönderen: serdary »
« YANITLA #5 : 17 Temmuz 2008, 11:24:37 »
  • Marfan
  • Aktif Üye
  • Nereden: Kahramanmaraş

• Konuları:20

•  
ChipOnline da bu konuyla ilgili güzel bir makale var istersen bi göz at
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #6 : 17 Temmuz 2008, 11:53:06 »
daha önce okumuştum yararlı yazılar güvenlik için iyi   Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme
« YANITLA #7 : 08 Ağustos 2008, 09:36:38 »
  • xeddax
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ümraniye

• Konuları:0

•  
sana bazı virüs programları öneriyim  NOD32 veya avast 7.5 bu virüs  programları zor bulunan virüsleride bulma yapısına sahip
« YANITLA #8 : 21 Ekim 2008, 09:54:32 »
bende kaspersky ve panda antvirüsü öneriyorum hele lisansınıda alırsan keyfine diyecek yok Kahkaha

TeKnİK SoRuN
« YANITLA #9 : 27 Ekim 2008, 11:01:27 »
avast tavsiyemdir:)

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #10 : 28 Ekim 2008, 15:37:13 »
avast hiç iyi değil  Sustum

TeKnİK SoRuN
« YANITLA #11 : 28 Ekim 2008, 15:48:58 »
  • ghalimoglu
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Türkhce değil,Türkçe.
  • Nereden: İzmir/Karşıyaka

• Konuları:1

•  
Arkadaşlar konu amacını aşmış bulunuyor. Sorunun çözümüne yönelinmesi yerine Konu içerisinde çeşitli karşılaştırmalar yapılması bence doğru değildir.

Sanırım bahsettiğiniz konu, Herhangi Zararlı (Trojen) Yazılımlarını Anti Virüs aracılığı olmadan bulmanın yollarını arıyorsunuz.Öncelikle Ctrl + Alt + Del Tuşlarına aynı anda basıp, Görev Yönetcisini açın ve yukarıdaki sekmelerden İşlemler Bölümünden Windows altında çalışan .exe dosyalarını görebilirsiniz. Gnellikle Hazırlanmış Kötü amaçlı yazılımlar "Server.exe" Dosyaları Olarak isimlendirlir. Windows un Kendi uygulamalrı dışında yabancı gelen uygulamalar Trojen Olasalığı taşıyabilirler.

NOT: Bu demek olmuyorki, Her yabancı bileşen Trojen yazılımdır. AntiVirüslerin bulamadığı bir Trojen veya Diğer kötü yazılımlar Coder'ler tarafından "Undetected" İşleminden geçmiş demektir.
AntiVirüs Yazılımlarına takılmıycak Kadar iyi yazılmış ve gizlenmiş bir virüsü Windows Görev YÖnetcisinde Araştırmanın Bir önemi yoktur.Yazdıklarım Bilginiz olması açısındandı.Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2008, 16:06:56 Gönderen: ghalimoglu »

Yardım isteklerinizi özel mesaj ile değerlendirmiyorum.Lütfen Forumda  ilgili kategoride  belirtiniz.
« YANITLA #12 : 28 Ekim 2008, 20:12:37 »
teşekkür ederiz.

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: