Sayfa: [1]
System Volume Information ve RECYCLER
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Mayıs 2008, 22:06:48 »
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
   Bir  arkadaşım  bu  dosyaların  virüs  olduğunu  söyledi, arkadaşlar  bu  dosyaların  virüs  olduğu  doğru mu  doğru  ise  nasıl  silebilirim. YARDİMLARINIZ İÇİN  ŞİMDİDEN  TEŞEKKÜRLER
« YANITLA #1 : 29 Mayıs 2008, 13:10:34 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !
  • Nereden: Alanya / ANTALYA

• Konuları:43

•  
System Volume Information ve RCYLER hem c'de hemde d'de bulunabilir. Ancak sadece System Volume Information'a direk olarak erişim yasak. Ama bir kullanıcının windows işletim sistemlerinde ulaşamayacağı hiç bir dosya yada klasör yoktur.
Araçlar > Klasör seçenekleri Daha sonra görünüm sekmesine geliceksin
aşağıdaki resimdeki gibi Basit Dosya Paylaşımı Kullan (önerilen) kısmındaki kutucuğu kaldır. Gizli dosya ve klasörleri göster de

daha sonra alt kısımda korunana işletim sistemi klasörlerini gizle ( önerilen ) seçeneğindeki kutucuğuda kaldır

Daha sonra C:\\ ve D:\\ sürücülerinde System Volume Information adında bir klasör görüceksin üzerine sağ tık yapıp özellikler diyin. Güvenlik sekmesini seçip kendi kullandığınız hesabı ekletin ve tam denetim izni verin

Şimdi seçtiğiniz klasörü aabilirsiniz c:\\ ve d:\\ için bu işlemi iki kere tekrarlamak gerekiyor. Yani c:\\ de izin verdiğiniz zaman D:\\ sürücüsünde açamazsınız aynı şekilde onuda yapmanız gerekiyor. Zaman zaman burda temizlik yapmak bayağı işinize ayarayabilir abncak bilmiyorsanız pek uğraşmayın. Sistem geri yüklemen oktası dosyaları vs burada saklanıyor komple silebilirsiniz ama mecbur kalmadıkça önermem. !

Kolay gelsin yardımcı olmuştur umarım. Ufak tefek yazı katliamlarım olduysa onlar içinde kusura bakmayın yeni klavyeme alışmaya çalışıyorum Gülümseme
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 13:23:40 Gönderen: directx10 »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Suskunluğum asaletimdir.
Her lafa verilecek bir cevabım vardır.
Ama önce lafa bakarım laf mı diye
Sonra söyleyene bakarım adammı diye!
« YANITLA #2 : 01 Haziran 2008, 00:33:32 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:26