System Volume Information ve RCYLER hem c'de hemde d'de bulunabilir. Ancak sadece System Volume Information'a direk olarak erişim yasak. Ama bir kullanıcının windows işletim sistemlerinde ulaşamayacağı hiç bir dosya yada klasör yoktur.
Araçlar > Klasör seçenekleri Daha sonra görünüm sekmesine geliceksin
aşağıdaki resimdeki gibi
Basit Dosya Paylaşımı Kullan (önerilen) kısmındaki kutucuğu kaldır. Gizli dosya ve klasörleri göster de

daha sonra alt kısımda
korunana işletim sistemi klasörlerini gizle ( önerilen ) seçeneğindeki kutucuğuda kaldır

Daha sonra
C:\\ ve
D:\\ sürücülerinde
System Volume Information adında bir klasör görüceksin üzerine sağ tık yapıp özellikler diyin. Güvenlik sekmesini seçip kendi kullandığınız hesabı ekletin ve tam denetim izni verin

Şimdi seçtiğiniz klasörü aabilirsiniz c:\\ ve d:\\ için bu işlemi iki kere tekrarlamak gerekiyor. Yani c:\\ de izin verdiğiniz zaman D:\\ sürücüsünde açamazsınız aynı şekilde onuda yapmanız gerekiyor. Zaman zaman burda temizlik yapmak bayağı işinize ayarayabilir abncak bilmiyorsanız pek uğraşmayın. Sistem geri yüklemen oktası dosyaları vs burada saklanıyor komple silebilirsiniz ama mecbur kalmadıkça önermem. !

Kolay gelsin yardımcı olmuştur umarım. Ufak tefek yazı katliamlarım olduysa onlar içinde kusura bakmayın yeni klavyeme alışmaya çalışıyorum