Sayfa: [1]
simge durumu
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 04 Mayıs 2008, 15:38:34 »
arkadaş merhaba ... görev çubugunda açtıgımız pencereleri simge durumuna düşürdügümüsde simge olarak görebiliyorduk ama kayboldu devamluı üzerinde durudgum bir konu olmadıgından zaman la unutuluyor sistem geri yüklemesi yaptıktan sonra bu şekilde oldu şimdiden teşekkürler
« YANITLA #1 : 04 Mayıs 2008, 16:12:33 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
galibe şöyle çözülüyor başlatın üstüne sağ tıkla/özellikler/görev çubuğu/etkinleştir  ordan hepsini ayarlayabilirsin
« YANITLA #2 : 04 Mayıs 2008, 18:53:16 »
teşekkürler fakat olmuyor görev çubugunda her şey gözüküyor pencere açtıgımda ve simge durumuna düşürdügümde göstermiyor
« YANITLA #3 : 05 Mayıs 2008, 17:11:08 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:30

•  
Acaba taskbar ve start menunun özellıklerınden simge durumuna düşürdüğünde gizlemesini söylemiş olabilir misiniz ?
Yada kullandıgınız işletim sistemi nedir ? XP mi Vista mı ? Buna ek olarak xp ise acaba tema kullanıyor musunuz ?

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #4 : 05 Mayıs 2008, 18:48:56 »
xp kullanıyorum  şöyle bir çözüm buldum başka bir kullanıcı olarak açtıgımda açtıgım kullanıcıda böyle bir sorun yok ama ben ana lullanıcı olarak sistemden degiştirmeden yapmak istiyorum  yardımcı olunursa sevinirim yoksa artık buldugum yöntemi kullanacam format atmadan en garantisi bu gözüküyor
Sayfa: [1]
Bölüm atla: