Sayfa: [1]
SES PROBLEMİ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Mart 2008, 12:20:56 »
Arkadaslar benim seste bir acayiplik var dün bilgisayarımda müzik dinlemek istedim ama sound driver yüklü değil diye hata verdi bende aygıt yöneticisine girdim ses driver yüklü ama orda microsoft çekirdek dalga ses karıstırıcısı diye bir yazı cıktı ve üzerinde sarı bir işaret var bilgisayara reset atınca windows başlama sesi geliyor ancak müzik actıgımda yine sound driver die hata veriyo bilgisayara format attım 2 saat sonra yine öyle hata vermeye basladı bana yardımcı olursanız sevinirim kafayı yiyecem yoksa
« YANITLA #1 : 14 Mart 2008, 00:52:21 »
Arkadaslar bana bu sitede yardımcı olucak birisi yok mu?
« YANITLA #2 : 14 Mart 2008, 01:02:41 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:364

•  
bu sorun kurduğun xp cd sinin eski olmasından kaynaklanıyor olabilir çünkü sp2 deki bir sürücü bu..

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız     sorunla ilgili buraya bakabilirsin
« Son Düzenleme: 14 Mart 2008, 01:29:14 Gönderen: turkalone »

By Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
turkalone
at 2008-11-14
« YANITLA #3 : 06 Mayıs 2008, 19:04:27 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • bilgiler paylaştıkça güzel ve değerlidir...
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
sen aynı cd den kurma windowsu birde başka bi cd den format atmayı dene. çünkü format çektikten sonrada aynı hatayı veriyorsa cd de bi dosya bozuk olabilir umarım düşüncem doğrudur Sırıtan.

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
Sayfa: [1]
Bölüm atla: