Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuBilgisayar ve İşletim SistemleriWindows Sorunları (Moderatör: Quadim)masaüstündeki bir simgeye tıklıyorum üst üste birsürü birden açılıyor
Sayfa: [1]
masaüstündeki bir simgeye tıklıyorum üst üste birsürü birden açılıyor
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Ekim 2008, 07:24:33 »
mesela belgelerime bir kere tıkladığımda birsürü üst üste açılıyor.
« YANITLA #1 : 24 Ekim 2008, 07:44:51 »
sistemini virüs taramasından geçirmelisin!
online virüs temizleme sitelerinden faydalanabilrsin.

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #2 : 13 Kasım 2008, 20:37:32 »
  • WeBKıLaVuzu
  • Destekçi Üye
  • **
  • WebTasarım çocukların elinde
  • Nereden:

• Konuları:6

•  
sistemini virüs taramasından geçirmelisin!
online virüs temizleme sitelerinden faydalanabilrsin.

abi bence öyle yapmasın only exeyi bul görev yöneteticisinden tanımadığın bişeyse yaz googleye öğren sonra  sana talimat verirler

<a href="http://haherar.googlepages.com/by_dj_TiLL.swf" target="_blank">http://haherar.googlepages.com/by_dj_TiLL.swf</a>
« YANITLA #3 : 13 Kasım 2008, 20:45:02 »
oda olabilir ama onda biraz teknik bilgi gerekli  yoksa hepsini tek tek aramak bilmek zor

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #4 : 14 Kasım 2008, 19:08:55 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
evet teknik bilg lazım ona en iyisi sistemini taratsın arkadaşımız virüs bulaşmış Sırıtan benimde bi kere olmuştuu çokk gıcık bi durum Sırıtan

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #5 : 16 Kasım 2008, 13:56:18 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:16

•  
virüs olabilir evet bencede tarat

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
« YANITLA #6 : 17 Kasım 2008, 11:04:19 »
eğer çok gıcıklık yapıyorsa koy format cdsini yeniden başlat kökten kurtul  Kahkaha
« YANITLA #7 : 17 Kasım 2008, 13:24:03 »
her şeyde format atmaya kalkarsak işimiz var demektir

3 Günlük Dünya...
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuBilgisayar ve İşletim SistemleriWindows Sorunları (Moderatör: Quadim)masaüstündeki bir simgeye tıklıyorum üst üste birsürü birden açılıyor
Bölüm atla: