Sayfa: [1]
LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Eylül 2008, 14:52:28 »
Benim sorunum bu gün windows kendini güncelleştirirken

WİNDOWS ETKİNLEŞTİR
ÜRÜN ANAHTARINI GİRİN DİYE UYARI ÇIKTI VE 25 GÜNÜNÜZ VARDIR DİYE UYARDI BENDE BİLGİSAYARIMI SİSTEM GERİ YÜKLEME İLE GERİ ALDIM BİR SORUN OLUR MU BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİR Mİ?

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2008, 14:56:26 Gönderen: reas1982 »
« YANITLA #1 : 30 Eylül 2008, 14:56:21 »
  • yavuzatug
  • Ziyaretçi
anladığım kadarıyla evet olur windowsun orjinal değil hapise kadar giden yolu var onun orjinal ürün almalısın
« YANITLA #2 : 30 Eylül 2008, 14:57:23 »
ya bilgisayarı aldığımdan beri böyleydi ben anlamadım bir türlü
« YANITLA #3 : 30 Eylül 2008, 14:59:31 »
  • yavuzatug
  • Ziyaretçi
ne kadar oldu bunu bu şekilde kullanalı
« YANITLA #4 : 30 Eylül 2008, 15:00:48 »
daha bu gün oldu bu olay
« YANITLA #5 : 30 Eylül 2008, 15:04:43 »
ne yapabilirim arkadaşlar yardım edin
« YANITLA #6 : 30 Eylül 2008, 15:08:52 »
Eğer bilgisayarınız orijinal ise kasanın üzerinde hologramlı bir yapıştırma üzerinde (dizüstü ise altında) seri numaranız yazıyor olmalı. Eğer orijinal ürün kullandığınıza emin olduğunuz halde seri numarasını bulamıyorsanız Microsoft Türkiye'den telefon ile yardım alabilrisiniz. Muhtemelen orijinal cd ile birden fazla kurulum yaptığınız için bu sorunu yaşadınız.
« YANITLA #7 : 30 Eylül 2008, 15:12:13 »
bilgisayar toplama aldık bende pek anlamıyorum artık yeniden format attıracağız galiba teşekkürler serseri
« YANITLA #8 : 30 Eylül 2008, 15:34:22 »
Toplama aldıysanız yanında verdikleri işletim sistemi cdsi orijinalden kopyadır. Böyle bir cd ile işletişm sistemini kuramazsınız. Ya kırılmış bir korsan kopya ya da orijinal sürüm edinmelisiniz. Korsanını tavsiye etmem, orijinal Windows XP satışları bitti. O yüzden Vista ya da Linux alternatiflerini kullanmalı veya herşeyi göze alıp korsan kullanmalısınız.
« YANITLA #9 : 10 Ekim 2008, 20:21:42 »
Yasal olarak; bilgisayarı toplama da alsan, kurulacak sistem ya orjinal ya da open-project (Linux v.s.) olmak zorunda. Eğer sizinkine Windows kurulduysa bu orjinal olmalıydı. Bu arada, siz bilgisayarı alırken Windows sitem bedeli ödediyseniz, aldığınız yere başvurup seri numarasını isteyebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız.
« YANITLA #10 : 24 Ekim 2008, 17:55:44 »
bilgisayarı aldığın firma sana orjinal xp cd verdiyse buradaki lisans şifresini giriniz.

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #11 : 24 Ekim 2008, 18:06:57 »
bilemiyorum kaç kişi yasal olarak kullanıyo. bence bir an önce bir cd key edin Sırıtan

bir şey kalmaz geride
hiçiz biz.
« YANITLA #12 : 25 Ekim 2008, 20:34:26 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
bilemiyorum kaç kişi yasal olarak kullanıyo. bence bir an önce bir cd key edin Sırıtan

haklı gibi senden etkinleştirme istemiş orjinal kullanman için etkinleştirme içinde verilen adresten pc numaranı giriosun öle etkinleştirolar ama seninki orjinal olmadıgına göre etkinleştirme yapamazsın kötü bişi ama nightshot u dediği gibi cd key edin Kahkaha Kahkaha

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #13 : 27 Ekim 2008, 10:59:17 »
eğer orjinal bir cd keyin yoksa işin zor çünkü cracki kabul etmiyecek o yüzden ya orjinal cd keyini bul yada tam crack bir sistem bul!

birde şu orjinalleri biraz ucuz yapsalarda herkez orjinal alsa korsan kalksa!

geçen şirkete 3 pc aldım 3bin$ tuttu lisansları 3500$ gel de lisans al!

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: