Sayfa: [1]
Formattan sonra Internet Bağlantısı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Temmuz 2008, 23:24:57 »
Selam Arkadaşlar,
Windows XP Home Edition bilgisayara format attım daha sonra my Network bölümü kayboldu,yani Internet bağlantım kayboldu Adsl Modem kullanıyorum Nasıl olması lazım.

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
« YANITLA #1 : 12 Temmuz 2008, 23:50:00 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:364

•  
büyük ihtimalle ethernet sürücüsü yüklemen gerekecek...aygıt yöneticisine bi bak,"ağ bağdaştırıcı"da sarı ünlem işareti var mı?

By Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
turkalone
at 2008-11-14
« YANITLA #2 : 13 Temmuz 2008, 00:42:01 »
Selam Turkalone,
Cevabın için teşekkürler, formattan önce start  yazan yeri tıkladığımda my document,my photos,my music my computer ve my network gibi sekmeler vardı buradan network kısmı işimi görüyordu yani, internet bağlantısı için şimdi bu network kısmı hepten görünmüyor Product Recovery CD-Rom windows XP Home Edition SP1 cd si tamam bununla format attık bu kısım tamam birde managed Drivers & Utility dvd sini cd/dvd haznesine koydum fakat ekranda error bir uyarı aldım yani bu dvd işgöremez durumuna düşmüş durumda.
Nasıl Yapmalıyım şimdiden teşekkürler..,
« YANITLA #3 : 13 Temmuz 2008, 00:46:59 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:364

•  
kardeş bence, madem ki yeni format atmışsın hiç bu sürümle uğraşma xp pro sp3 bir cd al yeniden formatla hemde türkçe olsun.....

By Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
turkalone
at 2008-11-14
« YANITLA #4 : 13 Temmuz 2008, 18:26:33 »
  • Dark_Energy
  • Aktif Üye
  • MoonLight
  • Nereden: WorldWide

• Konuları:190

•  
Ethernet kartının sürücüsünü yükle sorunun düzelir.
« YANITLA #5 : 26 Temmuz 2008, 14:48:27 »
adsl modeme ait diski takıp onu kurmalısın bağlantıyı ancak böyle sağlarsın ağ bağlantılarım bölümü ise masaüstüne kısayol oluşturursan gelir denetim masasından gir ağ bağlantılarım bölümüne sağ tıkla ordan masaüstüne kısayol oluşturursun yeniden format attığın için my network masaüstüne gelmemiştir
Sayfa: [1]
Bölüm atla: