Sayfa: [1]
formattan sonra dvd rom çalışmıyor
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Eylül 2008, 12:57:18 »
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba benim sorunum bilgisayarın ani bi elektrik kesintisiyle başladı (windows çöktü ) daha sonra format attım ancak dvd de sorun meydana geldi şun dvd yi görmüyor writerı açıp baktık bir sorun yok gibi bana yardımcı olursanız sevinirm ha ayrıca cd yi yazabiliyor sadece dvd de sorun çıkarıyor iyi günler...
« YANITLA #1 : 10 Eylül 2008, 13:27:27 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • bilgiler paylaştıkça güzel ve değerlidir...
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
ilk kez duydum ama şunu bi dene istersen: aygıt yöneticisinde dvd/cd rom sürücüleri tanıtılmış görünüyormu aceba , soru işareti fln varmı die bi bak...başka türlüde çözüm gelmiyor aklıma ama umarım çözebilirsin....

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #2 : 10 Eylül 2008, 19:45:48 »
  • Exposition
  • Destekçi Üye
  • **
  • Hayata Mola!..
  • Nereden: Yalova

• Konuları:3

•  
CD yazıyor( DVD ROM cd yazmazki Writer yazar) DVD okur CD okur.. Senin dediğin DVD Combo olmasın  Ney Ney Düşündürücü açıkcası BIOS ayarlarını Default yapıp dene belki olur  Gülümseme
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2008, 19:48:40 Gönderen: Exposition »

TurkSecurity.Org - Internet Bilisim Hizmetleri
« YANITLA #3 : 11 Eylül 2008, 08:04:39 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • bilgiler paylaştıkça güzel ve değerlidir...
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
evet aslında bios ayarlarınada bi bak istersen ama eğer ordan ayarlı olmasaydı cd yi takıp formatı nasıl çekecekti Ney Ney düşündürücü bi konu aslında yaa umarım çözüm bulunur Göz kırpan

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #4 : 01 Ekim 2008, 09:19:24 »
Ya arkadaşlar bendede aynı sorun war format attım ben cd ler çalısıoyrdu ama ben D yi bicimlendirdim cd romm çalsıtrımıyor acaba neden arkadaşlar cd room kendine ait dosyası yoktu d ye beraberdi buna bir çözüm bulun 

AÇİLLLLLLLLLL Üzgün Üzgün Üzgün Ney
« YANITLA #5 : 10 Ekim 2008, 08:02:43 »
ide'mi sata'mı? sata'ysa bios için raid sürücü yüklenmesi gerekiyor olabilir.
anakartın ne kadar eski? anakarttaki sata yuvasına değil de ide yuvasına kablosunu takarsan düzelebilir. sata ide dönüştürücüler hususunda bir araştırma yapmanızı öneririm.

bir şey kalmaz geride
hiçiz biz.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: