Sayfa: 1 [2]
FORMAT Atma
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 25 Mart 2008, 17:28:57 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:129

•  
arkadaşlar lütfenn yardım edin
Yardım etmemiz için bize biraz bilgi vermeye ne dersin?  Kahkaha

Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha
heralde ne olsa kabul ediyor,her türlü yardıma açık. Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #16 : 16 Nisan 2008, 01:19:11 »
Diskiniz SATA sanirim. Yeni anakartlarda ve notebooklarin bazilarinda XP destegi verlimiyor diye duymustum. Surucu sorun cikarabilir ama anakart modeline ( notebook icin cihaz modeline tabii ) gore XP icin SATA suruculerini arastirin. CD icerisinde var mi yok mu diye bakin oncelikle tabii ki. XP kurulumunun basinda sizden surucu eklemek icin F6'ya basin filan der ama yeni notebooklarda disket surucu olmadigi icin bu mumkun degildir. nLite v.s. gibi programlari kullanarak kendi suruculerinizi entegre edebileceginiz CD'ler olusturmak mumkun. Ayrica lisans numaranizi ya da kurulum sirasinda sizden istenen bilgileri burada cd icerisine onceden girmek mumkun. Yasal kopya sahibi iseniz ( lisans satin aldiysaniz yani ) kanuni bir problem olmaz. Kimse size niye boyle yaptiniz diye sormayacaktir.
« YANITLA #17 : 16 Nisan 2008, 08:30:31 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:30

•  
ya windows türkçe format kadar kolay bişe olabilirmi Gülümseme sadece cd ve windows orjinal ypma programı Kahkaha gerisi yazıalr gelecek önüne ne yapmak istiyorsan ona tıkla Kahkaha
Yasal bir yorum beklenemezdi zaten senden de Gülümseme
Yap sen windows'ları orjinal Gülümseme Windows 2008'i 500€'a koyduklarında da şaşırma Kahkaha Sorumlusu sizlersiniz bunuda unutmayın!

Görende herkez orjinal kullanıyor zannedecek. 2008 değil 2010 da çıksa aynısı  olur onuda orjinal yaparlar elbet. Hem kendileri istemiyormu arkadaş sonradan niye  zırlarlar ki. Koca işletim sistemi yaparlar millet kullansın diye  açık bırakırlar sonrada haberleri yokmuş gibi davranırlar. değil 500€ 1000 de olsa farketmez . Boşuna çeneni yorma herkez işine baksın demi .

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #18 : 06 Haziran 2008, 10:08:24 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye
  • Nereden: \\server\administrator

• Konuları:9

•  
M.S.  yeterince değil kat kat kat fazlasıyla para kazanıyor zaten, Dünyanın en zengin şirketi daha hala korsana göz yummadan kullanıcı ezmeye kalkar ise  bindiği dalı keser. Alternatif işletim sistemleri var hemde açık kaynak kodlu ve ücretsiz. M.S. abartırsa kullanıcı daha çok abartır. Ne olur yani 200$ değilde 20 $ 'a satsa lisanslı ürünü ? ne kaybeder ? zaten alan almış korsan kullanan kullanıyor her halukarda. O kadar kazandığı parayı birazcıkta kullanıcıya harcasa batarmı ? 500 milyon  $ kazanmasa 20 milyon $ kazansa ne olur ?

« YANITLA #19 : 05 Eylül 2008, 07:46:30 »
emeğinize,yüreğinize sağlık.
« YANITLA #20 : 22 Ekim 2008, 15:52:37 »
arkadaşlar bi bakrmısınız acil yardıma ihtiyacım var!...
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

teşekkürler...
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: