Sayfa: [1]
donanım çakışması
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Mayıs 2008, 13:30:59 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • bilgiler paylaştıkça güzel ve değerlidir...
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
 arkadaşlar donanım çakışması ne demek?
ve böyle bi şey olduğu zaman nasıl halletcez bilgisi olan yazsın lütfen Utandım

ses kartının üzerinde sarı ünlem işareti var bu ne anlama geliyor ve nasıl düzeltebilirim? Üzgün şimdiden herkeze cevapları için teşekkürler Kahkaha

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #1 : 19 Mayıs 2008, 13:56:15 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:130

•  
Aygıt Yöneticisi'nden ünlem olan donanımı kaldır ve PC yeniden başlat. Tekrar sürücü sorduğunda ses kartının CD' sini takıp tanıtmaya çalış. Eğer halen olmuyosa sistemini düzgün olduğu tarihe geri almayı dene.

Kod:
<!-- code is art -->
« YANITLA #2 : 19 Mayıs 2008, 15:27:03 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • bilgiler paylaştıkça güzel ve değerlidir...
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
sistem geri alma nasıl oluyor aceba söylediklerini kaç kez denedim ama olmadı ayrıca bilgisayarıma yeni format çektim düzelirmi diye ama sorun hala devam ediyor Utandım
ayrıca ses kartım onboard ayrı bir sürücü cd si yok

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #3 : 08 Ağustos 2008, 09:46:20 »
  • xeddax
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ümraniye

• Konuları:0

•  
donanım çakışması demek farklı marklarda olan aygıtların yada birbirine uyuşmayan donanımların çakışması yani öncelik çakışması vardır aynı anda devreye giren iki donanım çakışır sırasını beklemez buda öle bişey.
ses kartı sorununa da şöyle çözüm bulabilirz ses kartın ya eksik yüklenmiş yada driver bozuktur donanım ekleden yeniden yükle yada güncelleştir ok?Ney Kahkaha
Sayfa: [1]
Bölüm atla: