Sayfa: [1]
Deepfreeze yanıt vermiyor.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Temmuz 2008, 17:35:38 »
Bilgisayarımda deepfreeze kurulu.Deepfreeze pasif yapmak için açıyorum donuyor yanıt vermiyor diyo.Simgeside yok oluyor.Ondan sonra bilgisayara restart atıyorum simge geliyor.Deepunfreezerı çalıştırıyorum.Deepfreeze etkin olduğu halde deepunfreezer programında "deepfreeze not detected"(Deepfreeze bulunamadı9 diyor.Sizce ne yapmalıyım.

[
« YANITLA #1 : 02 Temmuz 2008, 19:21:19 »
  • Efedrin
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Denizli

• Konuları:1

•  
Menüye ulaşmak için sistem saatinin yanında simge görünüyorken ctrl+alt+shift+F6 tuşlarıyla şifre ekranına ulaşmayı deneyin ya da shift tuşuna basılı tutarak simgesine çift tıklayın , kurulumda verdiğiniz şifreyi girdikten sonra Boot Thawed seçeneğini işaretleyin onaylayıp bilgisayarı yeniden başlatın, programı kaldırmak için kullandığınız Deep Freeze sürümünün kurulum dosyasını çalıştırın ve Uninstall seçeneğini işaretleyerek devam edin, kaldırmak istediğinizi söylememişsiniz ama kullanacaksanız bile başka bir sürüm deneyin sorun çıkarıyorsa, sanki söylemlerinizden bunları daha önce de denemişsiniz gibi geliyor ama umarım yardımcı olur  Göz kırpan

« YANITLA #2 : 03 Temmuz 2008, 05:38:30 »
Ben bunları denedim hatta deepunfreezer programını çalıştırdım.Deepfreeze şifresi istemeden pasif yapma özelliği var.Ama bu programdada deepfreeze etkin olduğu halde simge varken bile deepfreeze bulunamadı uyarısı veriyor.

[
« YANITLA #3 : 06 Temmuz 2008, 04:54:59 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:30

•  
sürümden kaynaklı bir sorun gibi görülüyor..
başka sürüm denediniz mi ?

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
Sayfa: [1]
Bölüm atla: