Sayfa: [1] 2
Arkadaslar
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Haziran 2008, 14:14:18 »
yardima ihtiyacim var benim sorunum bilgisayarima yeni format attiktan sonra boxlardan ses gelmemesi windows mediaplayer ya da youtube da normal calisiyormus gibi görünüyor ama ses gelmiyor burda ayni soruna cözüm bulan arkadaslari gördüm onlara tavsiye edilenleri yapmaya calistim ama olmadi benim bilgisayarim almanca ve orda söylenenleri tam olarak bulamadim biri bana yardimci olursa cok sevinirim ve bu sayfada da yeniyim pek bir bilgim yok.simdiden ilginiz icin cokkkkkk tsk ederim. Öpücük
« YANITLA #1 : 22 Haziran 2008, 14:15:20 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
ses kartını yüklememişsindir
« YANITLA #2 : 22 Haziran 2008, 14:16:22 »
ya bende ses karti yok galiba realteki indirdim manager da da ünlem isareti yok ama yinede care bulamadim Masum
« YANITLA #3 : 22 Haziran 2008, 14:25:49 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
kesin ondandır cdsini bul
« YANITLA #4 : 22 Haziran 2008, 14:33:16 »
cd sini de buldum internetten treibersini da indirdim sadece o sari isaret gitti ama yinede calismiyor nedenini anlamis degilim
« YANITLA #5 : 22 Haziran 2008, 14:38:33 »
ses kartini nasil yükleyebilirim ki ? Öpücük Dil çıkaran Utandım
« YANITLA #6 : 23 Haziran 2008, 22:11:41 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • bilgiler paylaştıkça güzel ve değerlidir...
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
başka bir xp cd si bul ve ondan tekrar format çekip cd sinden ses kartının driverini yükle.. aynı sorunu çünkü ben daha öncede yaşamıştım ayrıca forumada çok yazdım okumuşundur eminim.Format çek ama söylediğim gibi başka bir xp cd sinden ben kaç kez çektim driver yüklemiştim yinede sorunum çözülmemişti çıldırmak üzereydim artık sonunda başka bir xp cd si buldum ve ondan format çektim sorunum halloldu. Meğer bende bulunan cd nin içinde ztn ses driveri yüklüymüş ve bilgisayarımdaki donanımla çakışmasını sağlıyordu. Zaten eminimki ses kartın onboard. Karizmatik bu onboard ses kartları çok sinir bozucu oluyo yaa en iyisi harici bi ses kartı alıp takmak valla sorun kökten çözülüyo ama sen tabi benim söylediğimi bi yap önce Göz kırpan Gülümseme umarım işini halledersin kardeş bende yaşadığım için aynı şeyi bu duyguyu biliyorum üstelik 4 hafta sessiz kalmıştı bilgisayarım çünkü format çekmekten çok yorulmuştum yaa Gülümseme

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #7 : 23 Haziran 2008, 23:12:19 »
sad@ = cok tsk ederim tavsiyeni mutlaka deniyecem,insallah sana cözüm oldugu gibi bana da olur.Hmm birde eklemek istedim bende konyaliyim Kahkaha
« YANITLA #8 : 23 Haziran 2008, 23:51:12 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:364

•  
kardeş ses için format mı atılır... Ney  bu kadar mesaj yerine anakart modelin ve işletim sistemini yazsaydın çoktan hallolurdu....

ya da  Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bu programı indir..uyumlu driver'ın adresini program sana direk link olarak verecek...

By Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
turkalone
at 2008-11-14
« YANITLA #9 : 24 Haziran 2008, 13:06:41 »
hepinize tsk ben hepiizin tavsiyelerini olana kadar deniyecem
« YANITLA #10 : 24 Haziran 2008, 13:15:22 »
turkalone ben senin verdigin bu sayfayi indirdim ama daha sonrasi ne yapmam gerekiyor
 Masum
« YANITLA #11 : 24 Haziran 2008, 13:17:12 »
o sayfadan bulabildiklerim sunlar yardimci olur mu bilmem --------[ Windows Audio ]-----------------------------------------------------------------------------------------------

midi-out.0   0001 0066  Microsoft GS Wavetable SW Synth
    mixer.0      0001 0068  Realtek AC97 Audio
    mixer.1      FFFF FFFF  Logitech Microphone (QuickCam)
    wave-in.0    FFFF FFFF  Logitech Microphone (QuickCam)
    wave-in.1    0001 0065  Realtek AC97 Audio
    wave-out.0   0001 0064  Realtek AC97 Audio

« YANITLA #12 : 24 Haziran 2008, 13:19:18 »
Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller                              PCI

« YANITLA #13 : 24 Haziran 2008, 19:13:41 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:364

•  
aşağıdaki adımları izleyerek bilgisayarınla ilgili tüm bilgiye ulaşabilirsin

ayrıca eğer anakartın asus ise linkteki driver'ı indirip kur,eğer yüklü ise diğerlerini kaldır kurmadan önce....
Değerli ziyaretçimiz

By Değerli ziyaretçimiz
turkalone
at 2008-11-14
« YANITLA #14 : 25 Haziran 2008, 12:20:51 »
sürücüyü yükle diye birsey yazmiyor Üzgün
Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: