Sayfa: [1]
Bol Bol para kazanın...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Haziran 2007, 22:36:14 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:965

•  
Türk webmasterlarının çok fazla hile yapmasından dolayı ünlü international reklam firmaları artık Türkiye'ye ödeme yapmıyorlar(çek ile ödeme yapanlar) Bunu türk webmasterlarının çoğu bilirler.Ödeme yapan firmalarda türkçe içeriği olan web sayfalarına çok komik tıklama başı ücretler veriyorlar(google adsense gibi).
Her webmaster yazıcaklarımı paylaşmayabilir çünkü çok fazla hile yapıyor türk webmasterlar kendi geleceklerini düşünerek fazla bu sırları paylaşmazlar.Ben bile bazı bilgileri para verip satın alarak öğrendim ama ben nasıl bol bol para kazanacağınızı kısaca özetliyeceğim.
Yazdıklarım ingilizce biliyorsanız ve sitenizin içeriğini ingilizce olursa sizi hedefe ulaştıracaktır.yapmanız gerekenleri sırasıyla yazıyorum ;
*Siteniz orjinal içerik bulundurucak.Etraftan copy-paste yapmıyacaksınız.
*Siteniz SEO ya uyumlu olucak.Sayfaların uzantıları .html olması şart
*RSS kullanıp insanları sitenize abone yapmanız gerekiyor.böylece hem hit açısından hemde google tüm sayfalarınızı indexlemesi adına önemli yol kat edersiniz.
*PR5-PR6-PR7-PR8 sitelerden backlink almanız şart hangi kelimede googleda yukarda çıkmak istiyorsanız o kelime ile link verin.
*Sitenizde kesinlikle alexa widget olsun alexa sıralamanız yükseldikçe googledaki yerinizde değişicek. Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
*Googe webmaster a sitenizi ekleyip onaylattırın ve kesinlikle sitemap.xml ekleyin.sitenizin sitemap i olmassa olmazlardan.
Değerli ziyaretçimiz
Bunları yaptınız sıra para kazanmaya geldi işte Türkiye ye çek yollayan yada paypal ile ödeme yapan reklam firmaları ; Değerli ziyaretçimiz
*Bidclix *Clicksor *Adsense *Adengage *Adbrite
İyi kazançlar...
« YANITLA #1 : 14 Haziran 2007, 10:49:18 »
Paylaşımın için teşekkürler.. Güzel bilgiler Göz kırpan
« YANITLA #2 : 15 Haziran 2007, 13:31:55 »
paypalı anlamadım gitti zaten
« YANITLA #3 : 22 Ağustos 2008, 21:19:37 »
  • ncg
  • Destekçi Üye
  • **
  • selamünaleyküm
  • Nereden: istanbul

• Konuları:5

•  
çok çok sağolun

gncbyn""
« YANITLA #4 : 23 Ağustos 2008, 09:13:51 »
teşekkürler
« YANITLA #5 : 29 Ağustos 2008, 13:12:08 »
sanal kredi kartı Gülümseme türkiyeye para havalesi yoktu onuda yeni başlattılar bazı yabanı kaynaklar tr hesabına para vermiyorlar paypaldan numara alıyorsun oraya yatırıyorlar paranı daha sonra istersersen ordaki hesabını kullanıyorsun istersende hesabına havale yapabiliyorsun Gülümseme
Sayfa: [1]
Bölüm atla: