Sayfa: 1 [2]
Bilge Adam Akademi...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 05 Ağustos 2008, 11:06:52 »
  • Microsoft
  • Ultra Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\

• Konuları:142

•  
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Olayı kendim bitirdim.Gitmemeye karar verdim az buz para değildi benim için.4.500ytl trink hemde!İstedikleri parayı havale edecekmişim birde.Uzun lafın kısası gidipte neler yapabilenleri gördüm şuanki bilgi ve tecrübelerim onlardan kat kat süper.Çok şükür mantıklı bir karar verdiğime inanadım.Onun yerine yarıda kalan ingilizce eğitimimi yüksek seviyelere çıkarmak istiyorum.Fatih ve diğer arkadaşlarım bu konuda bana desteklerinden ötürü teşekkür ederim doğru yolu karar vererek çizdim.

Günde 8 kere Bilgeadamdan aradılar.Sürekli parayı yatırın diye diye beni fitil ettiler istemiyorum dedikçe yalan beyan laflarla bağlamaya çalıştılar ama yemedim.
**** olsun böyle bir kuruluşa  Kızgın

Kararın senin açından güzel olmuş fakat hiç bir kuruluşa hakaret etme hakkını sana vermez.
 Oradaki müşteri temsilcilerine kızıp bütün kuruluşa hakaret etmeni yakıştıramadım. Eğer rahatsız olduysan ararsın genel müdürlüklerini anlarsın böyle böyle rahatsız ettiler beni insanlara böyle davranmasınlar v.s. dersin onlarda gereğini yaparlar. Müşteri temsilcileride orada sevdiklerinden oturmuyor hepsi geçimini sağlamak için uğraşıyor. Biraz abartıya kaçmış olabilirler ama dediğim gibi şikayet edebilirsin.

İyi Çalışmalar.

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Supporter

Blogum: Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Neyi Bilmediğini Bilmek Asıl Bilgeliktir!
« YANITLA #16 : 25 Ağustos 2008, 17:17:05 »
ben bilge adam öğrencisiyin şu anda bence trash çok pişmanın bilseydim başka kursa giderdim okadar para verdik verdikleri eğitim 5 para etmez kursun bitmesine az kaldı anladım ki biz isme para vermişiz.
« YANITLA #17 : 25 Ağustos 2008, 17:46:35 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:965

•  
fatih bey ankara'da özel ders alabiliceğim işin kurdu dediğiniz insanlar kimler bana söyliyebilirseniz çok sevinirim..

Ben her kursun verdiği web eğitimi aldım ama artık profesyonelleşmek istiyorum ve bana bu konuda yardımcı olabilicek birilerin arıyorum php msql javascript actionscript gibi konularda:)
Ankaraya geldim. Hemde bazı dergilerde yazar olan birisiyle. Macos sistemin içini çocuk gibi oynuyan ve bilgisayar üzerinde kitap yazar bir kişiylede görüştüm. Ama ankarada ona rağmen bir çevrem olmadı. Nedeni biraz karışık ama ankara'da olmadı. Onun için tam bir şey diyemiyorum.
« YANITLA #18 : 11 Ekim 2008, 10:47:48 »
Yaratıcı Tasarımın Temel Prensipleri
Photoshop CS2
Illustrator CS2
InDesign CS2
Fireworks 8
Flash 8
Dreamweaver 8

ben ankara şubesine kayıt oldum cs3 kitaplarını ve eğitim dvdlerini eve yolladılar yani 8 ve cs2 değil cs3 öğretiyorlar. ancak ders süresi senin de belirttiğin gibi 400 saat.
ek bilgi olarak geçmek istedim. saygılar...
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2008, 10:49:36 Gönderen: plantium »
« YANITLA #19 : 24 Ekim 2008, 00:28:08 »
Arkadaşlar ben 5000 ytl verip o kursa gittim.Ama maalesef değmedi işin açığı.Ayrıca o kurs bittikten sonrada yanınızdayız cümleside hikaye. takıldığım bir noktada bilgi almak için gittiğimde kimse ilgilenmedi.Ben size o kurstan memnun kalmayan bir dolu insan gösterebilirim. Tabiki insanın beklentileri önemli ama bir işi öğretiyorsan ya tam anlamıyla öğret yada hiç öğretme. yarım yamalak tasarım eğitimiyle bu iş olmaz. Neden mi ;
1-Dynamic site nedir,pasif site nedir nasıl yapılır uygulanır görmedik
2-Bir gram kod eğitimi almadık. Kodlarla uygulama yapmadık :Beklentimiz php,asp öğrenmek değildi ama en azında actinscript in temeli xml in temelide mi öğretilmez.bu iş sadece ekrana küçük resim koy, basınca büyük resim gelsin değil
3-Kurs bitince de yanımızda kimse yoktu

Bu arada hakkını yemeyelim photoshop eğitimi iyi.
Ben şuan bildiğim herşeyi internet sayesinde öğrendim,şimdiki aklım olsaydı o paranın yarısına bu işin erbabı birinden birebir eğitim alırdım.
Gitmek isteyenler yine gidebilir.Ama sonra o verdiğiniz paraya üzülmenizi istemem
« YANITLA #20 : 24 Ekim 2008, 11:33:36 »
Açıkcası firmayı kötülemek yerine eğitmeni neden sorgulamadıgınızı düşünmenizi isterim.
Ben Academytech'ten eğitim aldım ve devam ediyorum, hem cisco eğitimine gelen eğitmenler hemde diğer eğitimlere (en azından ben mcse eğitmenini biliyorum) mcse eğitimine gelen eğitmenler tecrübeli ve proje yapmış insanlar. CCNP eğitimimi ankara gecici olarak bulunan Ozcan bey den alıyorum. Lab ını kullanıyorum. Farkındaysanız hep eğitmen dedim. hatta isimde yazdım. kurumların kötü oldugunu düşünmüyorum. birazda bizler araştırsaydık hata yapmazdık sanırım. ben şanslıyım hep iyi eğitmenlere rastladım Academytech'te. Kısmetse CCNP den sonra CEH eğitiminide oradan almayı planlıyorum. Fiyat konusuna gelince fiyat-performans a bakın karar verirken. tekrar ediyorum bende araştırmadım ama şanslıyım. Gülümseme
« YANITLA #21 : 24 Ekim 2008, 18:24:51 »
bende kurumdan değil hocadan kaynaklandığını düşündüm bence de ilk önce hocanın iyi olması gerekir. ilk izlenimler olarak bana da grafik bölümü daha ağır basıyor gibi geliyor. ders saatleri açısından da zaten grafik bölümü web bölümünden daha uzun sürüyor.

php bilen biri olarak çok da önemli değil bence web konusu nitekim grafik yapamazken kod bilmek bazı yerlerde tıkanıp kalmama neden oluyordu.

ancak tabiki action script çok önemli bunun üzerinde daha durulması gerekir bakalım kursun sonunda düşüncelerim değişecekmi Gülümseme
« YANITLA #22 : 27 Ekim 2008, 16:41:39 »
bilgeadam a sistem uzmanı eğitimi almak için kayıt olmuştum ama kurs başlayınca hata yaptığımı anladım(derse gelen eğitimci gerçi eğitimci demek için bin şahit lazım derse her zaman geç gelen sandalyesinden hiç kalkmayan sürekli msn de yazışan hata yaptığınızda uğraşın biraz kurs bitince ben sizin yanınızda olmayacam deyip geçiştiren bi konuyu slaytlardan okuyup geçen ve önemli olduğunu bildiğiniz bir konuyuda ben bunu size sonra anlatacam diyen bi tipti.güç bela değiştirttik kendisini 3 ay sonunda,ne yaptıysak bu sorunla ilgilenecek bir muhattap bulamadık genel müdürlüğe 3 defa dilekçeyle başvurduk sonunda zahmet edip değiştirdiler eğitmeni.neyse sonrasındada işe yerleştirme konusunda kimse ilgilenmedi kayıt sırasında sallamayı çok iyi bilirler her konuda.),hala fırsatınız varsa başka kurumları araştırın derim.
« YANITLA #23 : 28 Ekim 2008, 11:38:30 »
arkadaşlar her fiyatı yüksek tutan firmalar iyi değildir. aslında fatih'inde dediğigi gibi işi piirinden öğrenmek daha iiyidir
gerçi sertifika almak için bu tür kurslara gidilmeli çünkü artık belge belge belge!

ama işi iice öğrenmek istiyorsanız işi yapandan öğrenin!

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
« YANITLA #24 : 28 Ekim 2008, 21:45:32 »
Bende edutimea kayıt olmuştum. bilgeadam edutimeı satın alınca. kendimden kaynaklanan sebeplerden dolayı gidemedim... gitmeyi düşünen arkadaşlara suanki fiyatından daha uygun fiyata devredeblirim..
mail adresim onur-bst@hotmail.com
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: