Arkadaşlar konuyu açtığımdan bu yana sizlerin yorumunuda alarak araştırma yaptım.Ankarada Bilkent merkezli Bilgeadam Grafik & Web Tasarımı eğitimi 5.000 ytlden indirimli 4.500 ytl'ye indiriyorlar.Yarın kesin kararımı vereceğim.Ama kafana şu sorular takıldı.!?
İstediğim Eğitim Haftasonu C.tesi Pazar saat 9.00 dan 14.00 ' a kadar sürüyormuş.Toplam 400 saat dediler.
Ama internet sitelerinde 500 saatlik yeni eğitimi var.
Sizlerinde bakması için ink veriyorum.
400 Saatlik Eğitim için : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş YapınızYaratıcı Tasarımın Temel Prensipleri
Photoshop CS2
Illustrator CS2
InDesign CS2
Fireworks 8
Flash 8
Dreamweaver 8
500 saatlik eğitim için ise : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş YapınızYaratıcı Tasarımın Temel Prensipleri
Photoshop CS3 – Dynamic Learning
Illustrator CS3 – Dynamic Learning
InDesign CS3 – Dynamic Learning
Flash CS3 – Dynamic Learning
Dreamweaver CS3 – Dynamic Learning
Fiyat malüm biraz uçuk.Ama benim Dreamweaver ve Flash bilgim orta seviye Fireworks ise Full.İndesing bilgim yok.İllustrator ise başlangıç seviyesi.
Bu Bilgeadam açtığı Ankara şubesinde 400 saatlik eğitimi veriyormuş eski sürümler üzerinden ben ise yeni sürümlerden kurs almak istiyorum ve 4.500'den aşağıda inmiyorlar.
En son yorumlarınızı almak istiyorum açıkcası.Çok kararsız kaldım bu sıkıntıdan beni kurtarın.
Ne yapmam gerek bu kişiler satış üçkağıtçılıkmı yapıyorlar.Aynı paraya neden eski sürüm eğitimini Ankaraya sunuyorlar.
Söyledikleri cevap ise piyasa vistaya henüz alışmadı ve şuan herkes xp kullanıyor onun için bizde eski sürüm eğitimlerini veriyoruz diyorlar.
Sizlerin mantıklı yorumlarınızı bekliyorum amaç burada iyi bilgi vermek eğitmekmi yoksa iş üçkağıtçılığamı biniyor.
Az buz para değil ailemin memur maaşı ile aldığı parayı nakit vermeyede kıyamıyorum canım çok sıkıldı