Sayfa: [1] 2
Bilge Adam Akademi...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Temmuz 2008, 16:52:53 »
Arkadaşlar bir bir arkadaşım Bilge Adam web ve grafik tasarımı eğitimi için bu akademiye gidecek.Fiyatı biraz uçukmuş 4.500 ytl gibi bir fiyat biçilmiş.Bu eğitime katılan yada diğer eğitimlerinden sertifika alan arkadaşlar var mı önerirmisiniz?
Olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
İyi günler...   
« YANITLA #1 : 14 Temmuz 2008, 20:04:08 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Değer... Maddi durumu iyi ise... Ama daha ekonomik olan alternatifler de var tabiki...

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 15 Temmuz 2008, 10:31:05 »
Arkadaşım ben bilgeadam da network eğitimi aldım ve bilgeadamı sana kısaca açıklayayım
-Kadrosunda gerçekten çok iyi eğitmenler var gerek web tasarım gerek yazılım gerek network.Fakat ders içerikleri size yeterli gelirmi gelmezmi onu bilemem(bence yeterli değil).
Bizim kullandığımız makineler sorunluydu 400 saatlik eğitimin 50 saatini donanımsal sorunlarla geçirdik size bu denk gelirmi  bilemem.
Çok iyi çevre ve arkadaşlıklar kurma şansın oluyor.

Biz size mezun olduktan sonra iş imkanı sağlıyoruz öğütleri veriyorlar bu gerçekten doğru eğer gerçekten bu işe hakim olursanız kurs bitmeden bile biryerlere girebilmenz mümkün(bir kaç yazılımcı arkadaşım eğitmenlerin tavsiyesi üzerine eğitimin ortasında büyük yazılım firmalarına girdiler)

Ders saatleriniz bittikten sonra uygun boş sınıf bulabilirseniz istediğiniz kadar etüt yapabiliyorsunuz.Bu güzel bi avantaj.

Kayıt olmaya giderken de biraz duygu sömürüsü yap (işte bu eğitime ihtiyacım var,hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum vs..)ilk önce size maalesef daha fazla indirim yapamayız diyecekler sizde hııı tamam biraz düşünelim o zaman deyip ayaklandığınızda ama bi dakika müdürümüzü sonbirkez arayalım belki son bir indirim yapar dedikten sonra %20 ile %30 arası bir indirimden yararlanıyorsun.tabii biraz daha düşünmem gerek diyosun ve indirim %50 lere kadar inebiliyor.

Sınıflarda kameralar var yapmış olduğunuz hareketler ,sınıf içerisindeki davranışlarınız izleniyor olumlu yada olumsuz olarak değerlendiriliyor Gülümseme

Ve sakın kayıt yaptırdıktan sonra kayıdı iptal ettirme en az 1000 ytl ni alıyorlar Gülümseme  ( kitap masrafları cart curt saçma sapan şeyler...)

Tavsiye edermisin etmezmisin dersen %50 %50 derim

Sana 1. ağızdan yardımcı olmaya çalıştım inşallah biraz yardımım dokunmuştur
« YANITLA #3 : 15 Temmuz 2008, 10:50:17 »
  • Microsoft
  • Ultra Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\

• Konuları:142

•  
Objectif bir yorum olmuş. Mehmet Bey duymasın Gülümseme

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Supporter

Blogum: Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Neyi Bilmediğini Bilmek Asıl Bilgeliktir!
« YANITLA #4 : 15 Temmuz 2008, 14:21:11 »
Anthema Çok teşekkür ederim ilgine.Bende deneyimliyim arkadaşla gitmeyi planlıyorum bugün karar aldım Gülümseme 4.500 ytl biraz uçuk bir rakam ama daha ne kadar inebilirler bilemem açıkcası.Web@grafik tasarımına gideceğim kısmetse bende.Ankarada yeni şubesi açılıyor açıldı yani teknolojik alt yapı çalışmaları varmış.Kesin gidip bilgi alıp ön kayıt yaptıracağım.Ve bu konuda kendimi aşacağım.İyi bir yerlere gelmeyi hedefliyorum güçlü projelerimi gerçekleştirdim bundan sonra daha fazla çalışmak istiyorum en azından kalıcı bir yerde çalışmak daha iyi olur bu akademiden sonra.Birde askere gitmeden bitirmem gerek bunu Kahkaha
İlginize teşekkür ederim...Katılan arkadaşlar varsa tecrübeli yorumlarını alabilirim.
« YANITLA #5 : 15 Temmuz 2008, 15:08:42 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:965

•  
oktay koç arkadaşımız bu forumda bilge adamdaki düşüncelerini yazmış onuda buraya taşıyayım. Belki sana yardımcı olur bu yazılar. Bu konu biraz daha değşik şeklide burada konuşuldu Değerli ziyaretçimiz

iyi çalışmalar

MerhabaArkadaslar

Bilge adam mezunuyum

Ogretimi ve sınıf ortamı cok kaliteli ve ıyı

gercı hersey ogrencıye kalmısdır dersı dınlersen ogrenırsın ama dınlemezsen hıc bısey ogrenemezsın

cmts pazar   yada hafta ıcı sınıfları vardır son sıstem IMAC ortamında egıtım verılıyor

ayrıca semıner vb seyler oluyor

Bilge adam ıstanbulda cok ıyı hatta turkıyede dıyebılırım

bu pıyasada ozel kurs veren cok kuruluslar mevcuttur  58 saat ders ortamında grafıkerlık verenler var  bu kadar saate hangı programı ogrenebılırsınızkı ?

Bılge adam Kurs bıttıkten sonrada devamlı yanınızdadır

Omur boyu dıyebılırım

ıs yapıyorsunuz sorun cıktı yapamadınız her turlu yardımı verırler

tavsıye edermısınız dıye sordugunuzda tek cevabım kesınlıkle evet tavsıye ederım

her yerın ufak tefek hataları vardır

Hayat kacınılmaz heycanlarla doludur Gülümseme

Bır ınsan bır seye basladıgı zaman ya o ısı basarır yada basaRamaz

ogrenmek ısteyen kısıler her turlu ogrenır ılla kurs gormek gerekmez

EN GUZEL KURS

SANALKURS DUr bu bir gercektır  yerı geldı gormedım seylerı saolsun fatıh gosterıyor halada msn den aynı sekılde devam edıyoruz

Gülümseme hersey ıcın tesekkur ederım

saygılarımla

« YANITLA #6 : 15 Temmuz 2008, 15:16:20 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:965

•  
bende bir yorum yapmak istiyorum. Hem web tasarım hem grafik tasarım kursu veren bilge adam dahil şunu dikkat ettim. Ben mesela aslında reklamcıyım ama aynı zamanda fotoğrafcıyım. Ama işte bazen iş başa düşüyor grafiğini tasarlıyoruz.  MAtbaaya sorunsuz şekilde yıllardır gönderiyorum. Ama bir şeyi dikkat etmeni istiyorum. Oradan çıkanlar gercekten tam donanımlı çıkmıyor. YAni sen grafikersin. Montaj bilgisi efendime söyliyeyim baskı teknikleri, baskı tekniklerine göre kullanılacak tramlar, ctp teknolojisi, daha bir sürü şeyi atlayıp geciyorlar. Bunlar çok önemli konular. Fakat bu firmalar hem web tasarım hemde grafikerlik öğrettikleri için böyle bir problem oluyor.

Sözün özü ben senin yerinde olsam şunu yaparım. En önce ne olmak istiyorsun onu bir belirle. Web eğitimi mi grafik tasarım eğitimimi? Web eğitimi biraz daaha meşaketlidir grafik tasarıma göre bu sana küçük bir not olsun. Bunu belirledikten sonra. Örneğin Web programcı olmak istedin yada işte Web tasarım iyi öğrenmek istedin. O 4 500 ytl para verceğimi 2000-2500 ytl ye Bu işi bilen piyasa kurdundan eğitim almayı tercih ederim.

Ben hep bu yöntemi kullanarak bu yerlere geldim. Fotoğrafcılık kursuna gitmedim. Özel bire bir hoca tuttum. Biraz fazla para verdim. Teke tek aldım. Ama bu işi çok iyi öğrendim. Grafik taasarımdada teke tek eğitim aldım. Ama faydasını çok gördum. İyi çalışmalar
« YANITLA #7 : 16 Temmuz 2008, 12:22:25 »
Fatih desteğine teşekkür ederim senin yönetiminde güzel ama teke tek özel ders alabileceğim tanıdığım yok açıkcası.Onun için Bilge Adam fırsatı benim için fırsat ankarada da açılması gayet iyi oldu.Büyük projelere öncülük yaptım kendi çapımda kimse elimden tutmadı bu sektörde onun içinde bende azimlendim varımı yokumu bu eğitime vereceğim ve iyi bir başarı sağlıyacağım içinde gitmek istiyorum.Son fırsatım bu fırsat.Yorumda bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.Göz kırpan
« YANITLA #8 : 16 Temmuz 2008, 17:19:59 »
İnşallah istediğin hedeflediğin yerlere gelirsin
Çalışmalarında başarılar...

(İndirim kısmında yapman gerekenleri unutma) Gülümseme))
« YANITLA #9 : 18 Temmuz 2008, 22:14:23 »
Teşekkür ederim herkese ilginizden ötürü saygılarımla Göz kırpan
« YANITLA #10 : 28 Temmuz 2008, 18:02:31 »
Arkadaşlar konuyu açtığımdan bu yana sizlerin yorumunuda alarak araştırma yaptım.Ankarada Bilkent merkezli Bilgeadam Grafik & Web Tasarımı eğitimi 5.000 ytlden indirimli 4.500 ytl'ye indiriyorlar.Yarın kesin kararımı vereceğim.Ama kafana şu sorular takıldı.!?

İstediğim Eğitim Haftasonu C.tesi Pazar saat 9.00 dan 14.00 ' a kadar sürüyormuş.Toplam 400 saat dediler.
Ama internet sitelerinde 500 saatlik yeni eğitimi var.
Sizlerinde bakması için ink veriyorum.
400 Saatlik Eğitim için : Değerli ziyaretçimiz

Yaratıcı Tasarımın Temel Prensipleri
Photoshop CS2
Illustrator CS2
InDesign CS2
Fireworks 8
Flash 8
Dreamweaver 8

500 saatlik eğitim için ise : Değerli ziyaretçimiz

Yaratıcı Tasarımın Temel Prensipleri
Photoshop CS3 – Dynamic Learning
Illustrator CS3 – Dynamic Learning
InDesign CS3 – Dynamic Learning
Flash CS3 – Dynamic Learning
Dreamweaver CS3 – Dynamic Learning

Fiyat malüm biraz uçuk.Ama benim Dreamweaver ve Flash bilgim orta seviye Fireworks ise Full.İndesing bilgim yok.İllustrator ise başlangıç seviyesi.

Bu Bilgeadam açtığı Ankara şubesinde 400 saatlik eğitimi veriyormuş eski sürümler üzerinden ben ise yeni sürümlerden kurs almak istiyorum ve 4.500'den aşağıda inmiyorlar.
En son yorumlarınızı almak istiyorum açıkcası.Çok kararsız kaldım bu sıkıntıdan beni kurtarın.
Ne yapmam gerek bu kişiler satış üçkağıtçılıkmı yapıyorlar.Aynı paraya neden eski sürüm eğitimini Ankaraya sunuyorlar.

Söyledikleri cevap ise piyasa vistaya henüz alışmadı ve şuan herkes xp kullanıyor onun için bizde eski sürüm eğitimlerini veriyoruz diyorlar.
Sizlerin mantıklı yorumlarınızı bekliyorum amaç burada iyi bilgi vermek eğitmekmi yoksa iş üçkağıtçılığamı biniyor.
Az buz para değil ailemin memur maaşı ile aldığı parayı nakit vermeyede kıyamıyorum canım çok sıkıldı Üzgün
« YANITLA #11 : 30 Temmuz 2008, 11:26:29 »
Bana kalırsa eski sürümleri anlattıkları kursa katılma. Biraz bekle. Yakında yeni sürümlerin kursu da çıkar diye düşünüyorum. Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #12 : 30 Temmuz 2008, 16:25:19 »
  • sphered
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ankara

• Konuları:22

•  
fatih bey ankara'da özel ders alabiliceğim işin kurdu dediğiniz insanlar kimler bana söyliyebilirseniz çok sevinirim..

Ben her kursun verdiği web eğitimi aldım ama artık profesyonelleşmek istiyorum ve bana bu konuda yardımcı olabilicek birilerin arıyorum php msql javascript actionscript gibi konularda:)
« YANITLA #13 : 31 Temmuz 2008, 09:55:34 »
Bilge Adam'ı kesinlikle tavsiye etmem.

Fazla söze gerek yok:

Değerli ziyaretçimiz
Değerli ziyaretçimiz

Zamanın varsa yukardaki linklerdeki tüm yorumları oku. Yukarıdaki linklerde yazılan tüm yorumlar doğru bence  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #14 : 04 Ağustos 2008, 00:29:07 »
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Olayı kendim bitirdim.Gitmemeye karar verdim az buz para değildi benim için.4.500ytl trink hemde!İstedikleri parayı havale edecekmişim birde.Uzun lafın kısası gidipte neler yapabilenleri gördüm şuanki bilgi ve tecrübelerim onlardan kat kat süper.Çok şükür mantıklı bir karar verdiğime inanadım.Onun yerine yarıda kalan ingilizce eğitimimi yüksek seviyelere çıkarmak istiyorum.Fatih ve diğer arkadaşlarım bu konuda bana desteklerinden ötürü teşekkür ederim doğru yolu karar vererek çizdim.

Günde 8 kere Bilgeadamdan aradılar.Sürekli parayı yatırın diye diye beni fitil ettiler istemiyorum dedikçe yalan beyan laflarla bağlamaya çalıştılar ama yemedim.
Nalet olsun böyle bir kuruluşa  Kızgın
Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: