Sayfa: [1]
MX 2004 tavsiye
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Ağustos 2008, 22:20:19 »
Selam arkadaşlar.
Flash MX 2004 edindim, zır acemiyim fikirlerinizi istiyorum, ne diyorsunuz bu programla kalan saçlarımı yolmaya başlayayımmı, yoksa flash'ın başka bir serisinemi yöneleyim.

Arkadaşlar , yukarıdaki soruma cevap vererek göstermiş olduğunuz aşırı ilgiden dolayı tüm okuyanlara teşekkür ederim.

Burası bilgi paylaşım platformundan çok sohbet ve geyik ortamını andırıyor. Zaman kaybı yani.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2008, 13:15:19 Gönderen: mirz »

Kimi girdiği, Kimi terkettiği ortamı mutlu edermiş.
« YANITLA #1 : 12 Kasım 2008, 23:50:44 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:16

•  
falsh 8 kullanbence gayt güzel vede kullanışlı

burası egitim ve paylaşım sitesi zamna kaybı değil arkadaşım

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
« YANITLA #2 : 13 Kasım 2008, 07:55:01 »
Selam arkadaşlar.
Flash MX 2004 edindim, zır acemiyim fikirlerinizi istiyorum, ne diyorsunuz bu programla kalan saçlarımı yolmaya başlayayımmı, yoksa flash'ın başka bir serisinemi yöneleyim.

Arkadaşlar , yukarıdaki soruma cevap vererek göstermiş olduğunuz aşırı ilgiden dolayı tüm okuyanlara teşekkür ederim.

Burası bilgi paylaşım platformundan çok sohbet ve geyik ortamını andırıyor. Zaman kaybı yani.
ya geçerken yanlış geldin yada ne aramak istediğini bilmeyenlerdensin!
burada geyik ancak HER TELDEN ve KOMİK YAZILAR VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR bölümünde olur başka yerleri incelemedin galiba!
Yorum yapmadan önce iyi bir araştırma yapmanı daha sonra ne aramak ne bulmak istediğini benimsemen ve ona göre hareket etmen gerek!

Öncelikle alaycı tavırlarından kurtulmalısın.
hem kendin sorup hem kendin cevaplıcaksan hakketen senin için zaman kaybı!

3 Günlük Dünya...
Hayatta Risk Almaz, Mücadele Etmez, Kendini Geliştirmezsen; Herzaman Kaybedenlerden Olursun...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: