öncelikle herkese merhabaaa
sanalkurs ayrıcalıklı ve çok değerli bir yer siteyi tamamen tesadüf sonucu buldum ve neden daha önce bu şansa sahip olamadığım için üzüldüm doğrusu.
sizinle özelimi paylaşmak istiyorum ben muhasebeciyim ama bu mesleği hiç sevmiyorum bana hitap etmiyorum mutlu etmiyor. ben her zaman bilgisayarla uğraşmak web tasarımı, grafikle ilgili bir şeyler yapmak istedim bundan 4 ay kadar önce kesin kararımı verdim ve beni ne mutlu ediyorsa onu yapma yolunda ilerleyeceğime dairr kendime söz verdim. bu karardan 2 ay kadar sonra işimden ayrıldım (sancılı bir dönem oldu

)
kendimi istediğim konuda geliştirme yolunda ilerlerken sanalkursla tanıştım ve buna çok mutluyum. olabildiğince çok okumaya çalışıyorum sitenizden daha doğrusu artık bende sahiplenmek istiyorum sitemizden bi çok döküman indirdim okudum algılamaya çalıştım. şu ana kadar yaptığım hiç bir şeyi yeterli görmüyorum ama kararlıyım bu konuda ustalaşacağım (İNŞALLAH)
bu konuda neler yapmalıyım nasıl ilerleyebilirim net olarak bilemiyorum isteğimden azmimden fazla bişey yok şu an için ama ben insanın istedik sonra yapamayacağı hiç bir şey olmadığına inanıyorum.
Her kese tekrar kocaman MERHABA