Sayfa: [1]
HEDEF...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Ekim 2008, 15:24:03 »
Basit bir anket gibi görünsede, tum sıkıntıların ve mutlak başrırı çıkarken sorulan ılk sorudur bu. Bir başka deyişle ilk yapılması gerekendir hedef belirlemek... çogumuzun başına gelmiştir bir saate dunyayı değiştirecek fikirlerin konuşulması..sözün kısası sözel olarak yaptıkalrımızı reel hayata(gerçek hayata) geçirememek hepimizin sorunu...
lütfen samimi bir şekilde bu anketime katılmanızı rica ediyorum.
« YANITLA #1 : 09 Kasım 2008, 22:08:45 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:16

•  
güzel bi konua deginmişşşin tebrikler

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
« YANITLA #2 : 09 Kasım 2008, 22:46:49 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
konu yanlış yere açılmış...

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #3 : 09 Kasım 2008, 22:48:59 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:16

•  
buna dikkat etmemiştim bende seval

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
Sayfa: [1]
Bölüm atla: