Sayfa: [1]
Bu programlarla nerde iş bulabilirim!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Haziran 2008, 17:06:09 »
Merabalar ben Adobe Creative Suite Master Collection CS3 içindeki programlraı iyi derece kullanabiliyorum tek eksiğim action scrpit her gün çalışıyorum bu programları 16 yaşıma girdim daha, iyi bir lisem var.Ayrıca visual basic 6 kullanabiliyorum.Ayrıca tanınmış bütü cms ve forum siitemlerirni kuabilirm vbulletin,joomla vs(mysql da anlarım azcok).Bunlar bi fors fln değildir yanlış anlamayın lütfen sadce yorum istiyorum.İyi bi üniversite için çalışıorum(ders).Boş zamanlarda program vs ingilizcem de iyidir çook işime yarıo ben napabilirm geleceğim ne olur yorum yapabilcek abi arakadaş var mı şimdiden teşekkürler.Şu an çalışmıyorum çalışmakta istemem kendimi geliştirmek hoşuma gigo.Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum.Ayrıca ben size bişiler sergilemiyorum burada.(öyle düşünen varsa)
Yorumlarınızı bekliyorum...
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2008, 17:33:33 Gönderen: tadakoglu »

Adobe Flash CS3 Professional
Adobe Photoshop CS3 Extended
Adobe Firework CS3
Adobe Premiere Pro CS3
Geleceğin çocuğu:"Her zaman en iyisi en doğrusu için!"
Kişisel web sitem : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.tadakoglu.tk
« YANITLA #1 : 26 Haziran 2008, 17:12:39 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Bunu paylaşman güzel geleceğine dair inan hiç birimizin bir fikri yoktur. Çünkü kişi vardır çok iyi bilir belgelemesi gerekir işi olmaz, kişi vardır anlamaz ama belgesi vardır prosedure uygun olduğu için işi olur. Ayrıca bulunduğun yaş itibarı ile çok iyi el altı eleman olarak çalışabilirsin. Basit ve orta ölçekli işlerde. Şuan için en iyi yapacağın şey ise kendini geliştirmek yeteneklerini eğitmek. İş hayatı için oldukça erken üzgünüm. Yasal olarak da, iş veren olarak da nerden bakarsan bak sorun olur. Harçlığını çıkarmak istersen gel derler burası Türkiye biliyosun. Yaklaşımlar hep farklı olur. Başarılar Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: