Sayfa: [1]
bende sanalkursa geldim...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Nisan 2008, 17:27:10 »
selamun aleyküm arkadaşlar. sitenizi googledaki aratmalarım sayesinde buldum ve hemen üye oldum.anasayfadaki derslerinizi sessizce takip ediyordum. daha sonra forum sayfanız olduğunu gördüm ve sanal kursa mensup olan kişilerin ne kadar yardımsever ve sıcak kanlı olduklarının farkına vardım. bir çok web grafik sitesi dolaştım ama bu sıcaklığı göremediğim için hep sessiz takıldım oralarda.
kendimden bahsedecek olursam web grafik kursunu yeni bitirdim.ama kursun bana çok fazla bir şey kattığını düşünmüyorum.bu yüzden sanal kurstan öğrenecek çok şeyim var dedim ve kollarımı sıvadım bu iş için. umarım sizlerden çok şey öğrenir ve bu alanda kendimi geliştirebilirim.sevgiyle kalın...

« YANITLA #1 : 09 Nisan 2008, 17:34:16 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
slm bizi bulan çok da paylaşım yapan yokk iyi paylaşmalar
« YANITLA #2 : 09 Nisan 2008, 18:10:32 »
öğrendikçe  bizlerde paylaşım yaparız elbet. bildiklerimizi paylaşmak mutluluk verir...
« YANITLA #3 : 09 Nisan 2008, 18:50:30 »
ho$ geldın burada kendini cok gelıstırecegınden eminim bunu bizzat tecrübelerime dahayana söylüyorum  Sırıtan

Zır Zır ağlayana yol ver gitsin!
Yada Doksana tak uzatmaya gitsin.
« YANITLA #4 : 05 Mayıs 2008, 15:32:40 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:129

•  
Aramıza hoşgeldin, tabi ki burdan çok şey öğrenebilirsin, öğrendiklerini uygulamaya dökersen o çalışmalarını ve bilgilerini de burda bizimle paylaşabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Sayfa: [1]
Bölüm atla: