Sayfa: [1]
alan modaratörlüğü
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 24 Nisan 2008, 10:28:47 »
her neka dar yeni de olsam bu sitede görev yapmak benim için onur olacaktırlazikom aDLI sitemde neler yaptığıma da bakabilirsiniz
« YANITLA #1 : 29 Nisan 2008, 10:14:25 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:134

•  
Hangi konularda yardımcı olabileceğinizi belirtirseniz seviniriz.

Karşıya geçerken ışıklara dikkat...
« YANITLA #2 : 29 Nisan 2008, 10:40:48 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • " Ya Herru Ya Merru ! "
  • Nereden: Dünyanın sağından 5. gezegen

• Konuları:425

•  
mod olmaya gerek yok aslında her gelen üye paylaşım yapsın yeter ama siracel abi bana FORUM ZABITASI diyebilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Tek Tık ile YOUTUBE

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Hatamı Bilbir...
« YANITLA #3 : 29 Nisan 2008, 13:34:19 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
mod olmaya gerek yok aslında her gelen üye paylaşım yapsın yeter ama siracel abi bana FORUM ZABITASI diyebilirsiniz

Katılıyorum. Bazı üyeler modlardan daha aktif.
« YANITLA #4 : 05 Mayıs 2008, 19:23:22 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:895

•  

Katılıyorum. Bazı üyeler modlardan daha aktif.

MUzsy42 Bazı üyeler evet moderatörlerimizden aktif görünüyor. DEdiğim gibi görünüyor. Şuan sanalkursta moderator olup. SAnalkursun alt yapısında uğraşan arkadaşlarım var. Bazı admin arkadaşlarımız. Bir yılı içierisinde bazı aylar ya işleri yoğunlaşıyor yada askere filan giidiyor o ara kayboluyorlar. BU kişiler modluktan çıkartamayız. Bazı kişiler yönetim takımımızda bile öyle emekler veriyorki siteye. Siz değerli üyelerimiz bunu farketemiyor. Farkedilmeyen ne diyeceksiniz diyeyim. E-derginin tüm yazılarını alıp. bunların ggrafik tasarımını yapıp sizlere tam bir şekilde sunmasi, Sanalkursun forum alt yapısı değişti bunları yapan arkadaşlarımın çok emekleri var ama gözükmüyor. Mesela bir şey daha var. Şuan sanalkursun yöneticilerinde msn adresleri olan sanalkursun üyelerinde eğer üni öğrencisi varsa. O üniversitenin öğretmenlerine bizi anlatmasıını istiyoruz onlarda kabul ediyor. Yeri geliyor özel grafik eğitim veren kursyer hocalarına giidip sanalkursu anlatıyoruz.   KIsaca yöneticilerde bulunan kişiler Görünen ve görünmeyen bir çok yardımı var. Bu siteye yönetici olanlar öyle boş insan değil hele heele hiç yerinde öylesine oturan değil.  Gülümseme  İyi çalışmalar diiliyorum herkese

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #5 : 05 Mayıs 2008, 19:40:58 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:89

•  
Bende Fatih dostumun bu güzel düşüncelerine canı gönülden katılıyorum ve başka söze gerek yok diyorum. Gülümseme

« YANITLA #6 : 05 Mayıs 2008, 20:11:41 »
  • Quadim
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: Antalya

• Konuları:25

•  
Evet katıyorum =) Mesela ben zaman zaman sınavlardan dolayı SK ya gıremıyorum bıle =)

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #7 : 09 Mayıs 2008, 13:59:38 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Ne yaptın  fatih Ney Ben sadece daha aktif dedim. Sende almış yere vurmuşun. Kimseye bişey dediğim yok sadece mod olunca bişey değişmez. Yardım etmek için illa mod olmak gerekmez onu anlatmaya çalıştım . Mod olmadan yardım edilebileceğini hatırlattım .
Sayfa: [1]
Bölüm atla: