« : 24 Nisan 2008, 10:28:47 »
her neka dar yeni de olsam bu sitede görev yapmak benim için onur olacaktır

« YANITLA #1 : 29 Nisan 2008, 10:14:25 »
« YANITLA #2 : 29 Nisan 2008, 10:40:48 »
« YANITLA #3 : 29 Nisan 2008, 13:34:19 »
« YANITLA #4 : 05 Mayıs 2008, 19:23:22 »
- fatih
- Site Yöneticisi

- Nereden: İzmir
Konuları:920
-
-

mod olmaya gerek yok aslında her gelen üye paylaşım yapsın yeter ama siracel abi bana FORUM ZABITASI diyebilirsiniz
Katılıyorum. Bazı üyeler modlardan daha aktif.
MUzsy42 Bazı üyeler evet moderatörlerimizden aktif görünüyor. DEdiğim gibi görünüyor. Şuan sanalkursta moderator olup. SAnalkursun alt yapısında uğraşan arkadaşlarım var. Bazı admin arkadaşlarımız. Bir yılı içierisinde bazı aylar ya işleri yoğunlaşıyor yada askere filan giidiyor o ara kayboluyorlar. BU kişiler modluktan çıkartamayız. Bazı kişiler yönetim takımımızda bile öyle emekler veriyorki siteye. Siz değerli üyelerimiz bunu farketemiyor. Farkedilmeyen ne diyeceksiniz diyeyim. E-derginin tüm yazılarını alıp. bunların ggrafik tasarımını yapıp sizlere tam bir şekilde sunmasi, Sanalkursun forum alt yapısı değişti bunları yapan arkadaşlarımın çok emekleri var ama gözükmüyor. Mesela bir şey daha var. Şuan sanalkursun yöneticilerinde msn adresleri olan sanalkursun üyelerinde eğer üni öğrencisi varsa. O üniversitenin öğretmenlerine bizi anlatmasıını istiyoruz onlarda kabul ediyor. Yeri geliyor özel grafik eğitim veren kursyer hocalarına giidip sanalkursu anlatıyoruz. KIsaca yöneticilerde bulunan kişiler Görünen ve görünmeyen bir çok yardımı var. Bu siteye yönetici olanlar öyle boş insan değil hele heele hiç yerinde öylesine oturan değil.

İyi çalışmalar diiliyorum herkese

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm
« YANITLA #5 : 05 Mayıs 2008, 19:40:58 »
« YANITLA #6 : 05 Mayıs 2008, 20:11:41 »
« YANITLA #7 : 09 Mayıs 2008, 13:59:38 »
« YANITLA #8 : 11 Temmuz 2008, 19:03:37 »
Linux ve açıkkaynak konusunda yardımcı olabilirim.Ama bir şartım var... olabildiğince illegal paylaşım yapılmamalı... Bu sitenin domaini ve çizgisi doğru seçilmiş... Çok faydalı bir birikimde edinmissiniz. Am ne hikmetse illegal paylaşım her topicde bir başını kaldırıp buradayım diyor. İllegal paylaşımı engeelyeceğinize dair bir emare görürsem bu sitenin TRT de tanıtımını ve site hitini artırmaya yönelik çalışmalara katkıda bulunabilirim. Bunu yapacak hem deneyimim hem kitlem var. Ama tekrar ediyorum. İllegalite yasaklanmalı...Bu arada ben user olarak bu görevlendirmede yer almak isterim. Moderatör yada super user olmak gibi bir gayem yok... TRT yeterince zamanımı alıyor. ( bakınız : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız )

« YANITLA #9 : 12 Temmuz 2008, 02:03:26 »
« YANITLA #10 : 12 Temmuz 2008, 11:59:27 »
« YANITLA #11 : 18 Temmuz 2008, 23:02:05 »
Evet arkadaşlar uzun zamandır kendim için nette kaynaklar toplayıp derleyip şaşırtıcı şeyler ortaya koymaya çalıştım ilgili alanlarım flash-photoshop-delphi-visual basic çeşitli kaynaklardan en anlaşılır kavranması kolay bılgılerı alt seviyeden üst seviyeye taşıdım... hala eksikliklerim takıldıgım konular hatta yabancı oldugum konular oldugunu soyleyebılırım...
amacım bu platform etrafında hem sunulan paylaşımlardan faydalanmak hemde kendi arşivimden sanalkurs müdavimlerının yararlanmasını sağlamak..
yardımcı olursanız sevınırım...
iyi olun ve daima iyi kalın..

« YANITLA #12 : 17 Ağustos 2008, 19:24:58 »
degerli site yoneticileri forumu dolaştım çoğu yeri okudum sayılır..ve yorumlara yeni başladım..gezdiğim coğu yerde katılımcı olarak eski illegal yeni Di Guan nickli arkadasımızın cabalarını takdıre şayan buldum.....bence photoshop karegorısınde mod yakışır kendisine....tabi takdir sızın...ama bi incelemenizde yara var derim..
selametle kalın..

« YANITLA #13 : 19 Ağustos 2008, 10:36:05 »
sanırım yoneticiler burayı eklemiş fakat pek kontrol etmiyorlar..olumlu yada olumsuz bı cvp beklerdım acıkcası..

« YANITLA #14 : 20 Ağustos 2008, 16:33:00 »