"Her Telden" ve bazı bölümlerde köklü değişime gidilmiştir. Bundan böyle SANALKURS konusu dışındaki konular kimseye danışılmaksızın ilgili yöneticinin insiyatifi doğrultusunda silinecektir. Üyelerimizin "Mesaj sayım azalıyor" gibi şikayetlerde bulunmamasını rica ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle...

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
karadenizin kalbi trabzon
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 21 Ekim 2007, 21:21:37 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:554

•  
Fatih biz burdakilerin çoğuyla hep etkileşim halindeyiz zatenn...Toplanmak bizim için zor değil  Kahkaha Hele benden uzak kalma gibi bir durumları olamaz da  Kahkaha  Ama toplarınız en yakın zamanda  Gülümseme 

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #31 : 21 Ekim 2007, 21:32:42 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:963

•  
Toplanın  Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #32 : 25 Ekim 2007, 20:23:50 »
  • Tuhan
  • Ultra Süper Üye
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
Ben de samsunluyummm sonuçda hemşeri sayılırız ne de olsa karadenizliyiz. Böyle samsuna girerken yeşillikler başlıyoo mis gibiii havaaa gerçi samsundan öteye gitmek nasip olmadı ama inş bir gün yolum düşer daha bayramda ordaydık ama özledim biran köyümüü. (Tuğba) Gülümseme

Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız?
Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını neyle
açıklardım
Değerli ziyaretçimiz
Hayata Dair Herşey...

Değerli ziyaretçimiz
Buyrun Soframıza..

Değerli ziyaretçimiz
Birazcık bayanlara özel çeyiz meyiz:D
« YANITLA #33 : 28 Ekim 2007, 17:25:39 »
Hoooooooopppppp....Bende burdayım...Trabzonlu gardaşlarım benimmmm.. Kahkaha  Kazadan sonra yeni bir hayat keşfettim sanalkurs  Gülümseme
endless canım topla bizi en yakın zamanda...bir kısmımız zaten toplanmış,diğerlerini de bekleriz...  Göz kırpan Toplanalım şu kazada dökülen dişlerimi yardımlarınızla altın yaptıralımm  canlarım benim... endless , züzü toplayın milleti...   Sırıtan  Sırıtan  Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha   Sırıtan
Trabzonum benim...memleketim  Kahkaha  Kahkaha
« YANITLA #34 : 28 Ekim 2007, 19:07:32 »
memleketler içinde en güzel memleket biz tarabzonlular için trabzon hemşehrilerim ve arkadaşlarım bu forum için ellerinize sağlık ama ktü 'nün ve fatih eğitim fakültesinin de özel resimlerini görmek gereekirdi burada diyorum ben tekrose ve endelsscim
« YANITLA #35 : 28 Ekim 2007, 19:14:37 »
bu arada yeni üyemiz elvie ye de saygılar sen yenisin galiba ,milletide topladık ama çok zor altın isteyince sen hayal gibi bir şey dişlerinini yapılması elvie sen o zaman şey yap kendin yaptır tamammı
şaka bir yana aramıza hoşgeldin trabzonnnnnnn
« YANITLA #36 : 28 Ekim 2007, 19:29:07 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  

züzücüm darlanma,işte koydum.... şu anlık bu,ilerleyen zamanlarda da koyarız başka resim...ama koskoca üniversite ,genel kapsamlı bir resmini bulamadım..Şu an amblemini koyuyorum zaten..

elvie,senin altın dişleri yaptırmak zor ya...Öğrenci milletinde ne arar para Sırıtan  Sırıtan hem de altın diş istiyorsun...

Züzü çok darlanmış gördüm seni...alırım ifadeni sonra... Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #37 : 28 Ekim 2007, 20:15:41 »
  • tekrose
  • Süper Üye
  • Nereden: UÇURUMUN KENARI

• Konuları:190

•  
züzücüm hemen bu işe bi el attım okulumuzun resimlerini koymak aklıma gelmedi ama hatırlattığın iyide oldu

dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim,yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları hep sorulur selamları hep alınır,sildiklerim vardır birde,onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır,adları anılmaz hatırları sorulmaz,sadece beddualarımdır,vicdanla beraber ben şeref ararım sevdiklerimde, her zaman doğru değildir elbet seçimlerim,zaman gelir şerefsizleride severim
« YANITLA #38 : 28 Ekim 2007, 20:17:51 »
  • tekrose
  • Süper Üye

•  
hehe çok güzel oldu ya elime sağlık fatih eğitiminkileride koyacağım yakında

dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim,yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları hep sorulur selamları hep alınır,sildiklerim vardır birde,onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır,adları anılmaz hatırları sorulmaz,sadece beddualarımdır,vicdanla beraber ben şeref ararım sevdiklerimde, her zaman doğru değildir elbet seçimlerim,zaman gelir şerefsizleride severim
« YANITLA #39 : 28 Ekim 2007, 20:26:56 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
iyi güzel yapmışsın,üniversiteyi gösteren genel bir fotoğrafta bul tekrose...bunlar üniversitenin çeyreğinin çeyreğinin çeyreği galiba...Kimliğimiz çıktı piyasaya bu bölüm sayesinde...Artık insanlar gelir rahat rahat bulur bizi  Üzgün  bana rahatlıkla ulaşırlar herhalde  Kahkaha  Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #40 : 28 Ekim 2007, 20:35:21 »
  • tekrose
  • Süper Üye

•  

benim kimseden korkum yok seni bulan sonuçta benide buluyo canım benden bu kadar daha kapsamlı resmi sen koyarsın artık

« YANITLA #41 : 28 Ekim 2007, 20:55:56 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Tekrose benim de yok,yardıma ihtiyacı olan gelsin....Zaten korkum olsa burada çok paylaşım yapmamm  Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha Ama rahatsız edilmekte istemem  Göz kırpan

Tamam tekrose daha resim koyma...Bayağı bir tanıtımını yaptık Trabzon'un...Bu kadar yeter herhalde...Buna da kızarsın şimdi sen  Kahkaha

Forumdakiler diyecek ki,Trabzonlular bu kısmı elemi geçirdi...Trabzonlulardan kurtuluş yok mu diyecek millet belki de  Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha  Sırıtan
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2007, 21:05:51 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #42 : 29 Ekim 2007, 19:03:46 »
tekrose
sakın fatih eğitimi koyma kampüsle idare edin..... Ağlayan

HeR şEyE RağMeN......!
« YANITLA #43 : 29 Ekim 2007, 19:24:05 »
  • tekrose
  • Süper Üye

•  
tekrose
sakın fatih eğitimi koyma kampüsle idare edin..... Ağlayan
onuda koyacam niye bu tepkiniz anlamadım

« YANITLA #44 : 29 Ekim 2007, 19:28:57 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
yaaa yeter da tekrose....parada vermiyolar sana reklam için...okuldan bahsetme daha hele fatih eğitimden hiç bahsetme her gün orda uğraşştığımız yetmediği gibi burayada taşıma yaawwww...Bir sanalkurs keyfimiz var okulu da sokma buraya...tamam bizim memleket gibisi yok...

Trabzonum memleketim canım benimmmmm

Sen bilirsin tekrose koy,istediğin kadar Allah Allah.... Göz kırpan

« Son Düzenleme: 29 Ekim 2007, 19:30:35 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
Bölüm atla: