Sayfa: 1 2 [3]
İzmirli sanalkurs üyeleri
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 09 Ağustos 2007, 12:01:35 »
  • zeytin
  • Destekçi Üye
  • **
  • yaramaz zeytin
  • Nereden: ant.

• Konuları:6

•  
Geçen aylarda da bi forumda arkadaşlar ant.da buluşmak için yer zaman ayarlıyorlardı.. Ama sonuç; sıfır... Kimse gitmemiş... Oyüzden böyle bir buluşma ayarlanır da kimse gelmezse, yada gelen sayısı çok az olursa hayal kırıklığına uğramayın Göz kırpan

Hayat Yaşanacak kadar güzel olsada, Yaşamak  bir o kadar zor yaşamayı bilene...
« YANITLA #31 : 09 Ağustos 2007, 17:08:39 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:932

•  
ben bir reklam ajansı sahibiyim aynı zamanda grafikerim aynı zamanda reklam fotoğrafcısıyım aynı zamanda üniversite öğrencisiyim. aynı zamanda eğitmenim. aynı zamanda halkla ilişkiler hakkında., baskı teknolojileri , web sitesinde gelişen son durumları çok dikkatli takip ediyorum. Forumalarda aktifliğimide görüyorrsunuz. Ama ben buna rağmen vakit bulabiliyom. ve ben sadece ortaya bir tarih attım ondan bir gün sonra bir gün önce veya saattede esnek davranırrdım. biriniz saat dedi hemen değiştireyim dedim. Hepinizin kararına saygı duyuyom. demek bendende yoğun olan kişiler varmış  Masum Masum   
amacım sadece paylaşımı dahada iyi artırmak ve üyelerin eksik olan konularını orda konuşmak. gerekirse eğitim kitapları vb. gibi dökümanları paylaşmaktan başka bir şey değildi. şimdilik bu izmir toplantısını kaldırıyorum. izmir toplantı yönünde türkiyenin en zor ili.   bir sitedede türkiye çapında toplandı yapıldı. ankara istanbbul konya ve birde antep olması lazım hemen toparlandı. ama ben izmiri çok zor toplamıştım. Dediğim gibi bir gün gelecek izmirdede´güzel toplantılar olacak demek o gün bu  gün değilmiş diyorum  Masum gelemeyiceğim diye cevap yazanlara ayırca teşekkürler. toplantının giidişatı hakkında bilgi sahibii oldum. ve bende o gün boş olduğum saatte izmirde gezicem  Sırıtan Sırıtan Sırıtan hepinize iyi çalışmalar diliyorum.

bu arada ben toplanıtya izmirli arkadaşlarım gibi konaktan alsancaktan değil. taaa aydından katılacaktım Gülümseme

bu konu hakında yorum istemiyorum. ondan forumu kilitlleyip anahtarınıda denize atcam  Göz kırpan

Suskun Çocuk
Sayfa: 1 2 [3]
Bölüm atla: