Sayfa: [1]
İStnbul'un Gülleri yoq mu yoqsa:)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Ekim 2007, 13:55:10 »
  • Keremel
  • Bilgin Üye
  • ...Adîm KaLSîn ßu SôKaKLa® Da..!
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:82

•  
İStnbul'un Gülleri yoq mu yoqsa haydi toplanalım tanışalım kaynaşalım arkadaşlar...

Uzaklar...
''Ne Yapabileceğini Göster!''
« YANITLA #1 : 21 Ekim 2007, 22:08:58 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
Keremcim bir tarih koy bakalım. mesela 15 gün sonrası bir pazar günü yeride belirle saatide belirle öyle forum aç derim. Çünkü şuan gelcek kişi var. Benim izmir grubunda 3-4 kişi olsa anında tarih vercem ama yok  Ağlayan Ağlayan

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 22 Kasım 2007, 21:58:24 »
site çok güzel olmuş:) içerik falan harika yalnız önceden yavaştı biraz o sorun halloldumu bir de öneri olarak daha renkli olabilir arka plana bir renk kullanabilirsinz
« YANITLA #3 : 23 Kasım 2007, 05:54:17 »
  • ttyaman
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden:

• Konuları:104

•  
İStnbul'un Gülleri yoq mu yoqsa haydi toplanalım tanışalım kaynaşalım arkadaşlar...

Arkadaşlar bu Türkçe'yi kullanmak çokmu zor? Bu kadarmı aciziz. Türkçe kelime kullanırken klavyeden "k" tuşu yerine "q" tuşuna basmak çok ilginç. Gencecik insanlarsınız. Bu şekilde hiç birşey kazanmazsınız ama çok şey kaybedersiniz. "Güzel Türkçemize sahip çıkalım."
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2007, 06:02:40 Gönderen: ttyaman »
« YANITLA #4 : 23 Kasım 2007, 10:41:53 »
Keremcim bir tarih koy bakalım. mesela 15 gün sonrası bir pazar günü yeride belirle saatide belirle öyle forum aç derim. Çünkü şuan gelcek kişi var. Benim izmir grubunda 3-4 kişi olsa anında tarih vercem ama yok  Ağlayan Ağlayan

fatih olanlarla bir toplansak nasıl olur bayram öncesi?
« YANITLA #5 : 23 Kasım 2007, 10:46:16 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  

fatih olanlarla bir toplansak nasıl olur bayram öncesi?
izmir toplantısı diyorsan yapmayı düşünmüyorum. Bir heyecanım vardı onu bir kaç üye bitirdi. İstanbulda işe şuan bir kac aktif üyenin çok ağır kursu ve iş hayatı var ondan dolayı diyemem toplanın. Kimsenin işinden kursundan olsun istemem

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #6 : 01 Nisan 2008, 10:00:22 »
  • Seval
  • Süper Üye
  • ...:::SeVaL:::...
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:3

•  
site çok güzel olmuş:) içerik falan harika yalnız önceden yavaştı biraz o sorun halloldumu bir de öneri olarak daha renkli olabilir arka plana bir renk kullanabilirsinz

hehehehehe koptumm yhaaaa kardeş istanbuldan olup olmadıgını yasmamışınnn Sırıtan Sırıtan Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
Sayfa: [1]
Bölüm atla: