Sayfa: 1 [2]
LOGATASARIM--------------BY LOGA 5DK ÇALIŞMASI-----
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 04 Temmuz 2007, 16:31:51 »
  • HAKAN
  • Aktif Üye
  • Nereden: istanbul

• Konuları:10

•  
BENDE YAPARIM O KADAR LOGO AMA AMATOR ARKADASLAR VAR SAYGISIZLIK OLUR ONLARA SONUC TA ONLARDA EMEK VERIYOR BEN 2 LOGODA KARARLIYIM Kararsız

istediğin kadar logo çalışması yap bu sadece senin yararına değil sanalkurs ve amatör arkadaşlar yararına olacaktır.

Çok fazla logo sanalkurs açısından daha çok çeşit ve sanalkurs için neler yapabiliceğini gösterir ayrıca amatör arkadaşlarada ayıp olacağını düşünmüyorum onları geliştirmek belkide senin benim onun yaptığı profesyonel çalışmalar amatör demiyelimde yeni başlayan arkadaşlara daha iyi işler yapması için bir idol bir bilgi ve ilham kaynağı olacağını düşünüyorum.

yap kardeş yap yap:)

Her Layer'da Aklındayım Çekemedin Yoww Farkındayım:)
« YANITLA #16 : 05 Temmuz 2007, 16:52:41 »
« YANITLA #17 : 05 Temmuz 2007, 22:57:47 »
çalışmaların güzelmiş dostum ben ikinciyi daha çok beğendim başarılar
« YANITLA #18 : 07 Temmuz 2007, 20:47:50 »
« YANITLA #19 : 08 Temmuz 2007, 13:29:46 »
  • Azz34
  • Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:265

•  
Logolar gayet güzel.Emeğine sağlık.. Göz kırpan

İmkansız Diye Bir Şey Yoktur, Sadece Hayal Et!
« YANITLA #20 : 12 Temmuz 2007, 10:53:00 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:5

•  
BENDE YAPARIM O KADAR LOGO AMA AMATOR ARKADASLAR VAR SAYGISIZLIK OLUR ONLARA SONUC TA ONLARDA EMEK VERIYOR BEN 2 LOGODA KARARLIYIM Kararsız
evet 2.logon güsel başarılarının devamını dilerim

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #21 : 17 Temmuz 2007, 22:08:07 »
BENDE YAPARIM O KADAR LOGO AMA AMATOR ARKADASLAR VAR SAYGISIZLIK OLUR

Zaten cümleyle saygisizlik olmus yeterince LOGA tasarimin sahibi
bide iki dakka gibi kisa bir sürede yaptigin LOGAlarla seninde istersen burayi logolarla dolduracagina eminim

bence olmamis

« YANITLA #22 : 18 Temmuz 2007, 22:55:34 »
1- Her türlü görüşlere açığım
2- O cümleyle saygısızlık yapmak istemedim
ama arkadaslarımız oyle algılarlarsa sozumude geri alırım bence amator ınsanlar o iş için en iyisidir
Zaten hepimiz zamanında amator değilmiydik yanlıs tanınmak istemem orda amator demekle emek sahibi insanları anlatmak istedim ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calısan insanları kast ettim ama laf gaftır nereye cekersen oraya gider tekrar soyluyorum alınan arkadasımız varsa sozumu geri alıyorum.
« YANITLA #23 : 19 Temmuz 2007, 12:45:34 »
2 logonda çok hoş.Hatta ikincisi daha hoş duruyor ama bilişim tarzı bir logoyu andırmadığı için ben olsam 1.logonu tercih ederdim.
Bir ikincisi..Çalışmaya 2 logo gönderilmesi konusunu gayet iyi anlamışsın ancak çalışmaların nasıl yayınlanacağı konusunda iyi inceleme yapmamışsın.Şu şekilde yayınlanacaktı;
Kullanıcı adı|||logo çalışması şeklinde olacaktı..Hatırlatmak amacıyla yazıyorum..
Bir üçüncüsüde amatör arkadaşlara  saygısızlık olur şeklindeki cümlen.Ve çalışmaların altına kaç dk.da yaptıgın..
Eğer daha iyi yapabiliyorsan başta ben bekliyorum.O kadar ağır laf etmişsinki.En iyi çalışmanı görmek istiyorum..
« YANITLA #24 : 19 Temmuz 2007, 21:35:54 »
Güzel olmuş 1.logoyla biraz daha oynayabilirsin Göz kırpan
« YANITLA #25 : 20 Temmuz 2007, 22:49:38 »
gercekten zamanım yok ama bos oldugum bir zananda guzel bişey gelicek logotasari Göz kırpan
« YANITLA #26 : 22 Eylül 2007, 13:17:36 »
Amca(Öz Amcam Bu ARada) Süper Olmuş Başarılarının Devamını Dilerim Bende Yeniyim Bu Konularda saolsun amcam temellerini ögretti bana yardımcı olmak isteyen varsa bana msn adresim dj_unver@hotmail.fr   Masum Bende Çalışmalarımı Koycam Buraya Herkeze İyi Günler ..  Gülümseme
« YANITLA #27 : 22 Eylül 2007, 13:58:04 »
Yarışmamız bitti dj_unver51. Ama yeni bir yarışmamız başladı. Msn adresini ekledim. Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #28 : 24 Eylül 2007, 22:55:23 »
göremedim glogolarını ama eline sağlık bu kadar adam boş konuşmaz heralde bencede de 1. si Kahkaha:D:D:D:D:D:D

O.K dinlemesini bilirsen en aptal birinden dahi bişeyler öğrenirsin veya life is noting whitout Fu........inggggggggg O.K
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: