« : 17 Mayıs 2007, 17:58:06 »
Merhaba Arkadaşlar Belki size güzel gelebilir ama saçma sapan logolar ekleniyor (bana göre) nedeni ise katılan herkeze hediye verilmesi.Bana göre logo emek harcanmış birşey olmalı Ama bedavadan hediye olduğu için Bir yazı yazıyorlar Biraz bişiler uyguluyorlar koyuyorlar...(normal yazı yazsak daha hoş duracak) Bence öyle logo değeri taşımayan saçma sapan logolar(veya benzeyenler) forumdan kaldırılmalı.Tabi bu benim yorumum..Kimse yanlış anlamasın kimseyi kırmak yada üzmek istemiyorum

« YANITLA #1 : 17 Mayıs 2007, 18:43:30 »
- Fuat Şengül
- Süper Üye

- Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
- Nereden: Samsun
Konuları:135
-
-
Doğru dostum fakat belki de elllerinden o kadar geliyordur kimseye birşey diyemeyiz..

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınızwww.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
« YANITLA #2 : 17 Mayıs 2007, 18:50:09 »
Tabi sende haklısında eğer herkatılana hediye verilmeseydi sence katılırmıydılar ??

« YANITLA #3 : 17 Mayıs 2007, 19:22:52 »
« YANITLA #4 : 17 Mayıs 2007, 19:33:33 »
Sanırım arkadaşlar Logo`yu yanlış anlamış. Bir resim açıp üstüne " SanatKurs.Net " Yazan herkes Logo yaptım sanıyor. Logo bu değildir. Logo Bir şeyi temsil eden semboldür. Yani SanalKurs.Net yerine ' o ' kullanılır. Şöyle bi baktım da neredeyse hepsi resmin üstüne yazı yazmış, gerçek logo yapan çok az kişi var.
Bu arada az önce üye oldum, yani aranıza yeni katıldım (: En yakın zamanda bende bişeyler eklemeyi düşünüyorum.
Saygılar.

« YANITLA #5 : 17 Mayıs 2007, 20:40:33 »
bu baslik altinda yazmis oldugunuz düsüncelere katiliyorum
Logo tasarimina baslamadan önce okunmasi gereken kisa makaleler bu bölümün oldugu yerde en üstte yayimlanmistir
Ben derimki önce o yazilanlara okuyun(ki) Neden nasil nicin sorularina azda olsa cevap bulabilesiniz...
bu isler icin binlerce döküman hazirlanmis
yüzlerce kitap cd basilmis vs...vs...vs...
hic emeksiz bir-iki Glass buton YAPALIM tutorialiyle GRAFIKER gecinenler ülkedeki bütün sanat okullarina,kurs ve seminerlere,Forumlara kafa tutmaktan baska bisey yapmamazlar....
Tasarim emek ister
Tasarim arastirma ister
Tasarim EGITIM ISTER
Tasarim yürek ister
Tasarim ruh ister
Tasarim hayal gücü ister
Tasarim SIZDE OLMAYANI ISTER -ki o zaman yaptiginiz is özgün olsun!! sizin olsun...!!
Bunlar yoksa
bilgisayarimizda bulunan tüm grafik programlarini silip Masamizdaki kalem ve fircalari cöpe atariz
hem kendimizi hemde baskalarini bu eziyetlerden kurtaririz
Saygilar
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2007, 20:44:22 Gönderen: memolimemoli »

« YANITLA #6 : 17 Mayıs 2007, 21:56:16 »
Logo tasarimina baslamadan önce okunmasi gereken kisa makaleler bu bölümün oldugu yerde en üstte yayimlanmistir
Ben derimki önce o yazilanlara okuyun(ki) Neden nasil nicin sorularina azda olsa cevap bulabilesiniz...
hic emeksiz bir-iki Glass buton YAPALIM tutorialiyle GRAFIKER gecinenler ülkedeki bütün sanat okullarina,kurs ve seminerlere,Forumlara kafa tutmaktan baska bisey yapmamazlar....
Tasarim emek ister
Tasarim arastirma ister
Tasarim EGITIM ISTER
Tasarim yürek ister
Tasarim ruh ister
Tasarim hayal gücü ister
Tasarim SIZDE OLMAYANI ISTER -ki o zaman yaptiginiz is özgün olsun!! sizin olsun...!!
Bunlar yoksa
bilgisayarimizda bulunan tüm grafik programlarini silip Masamizdaki kalem ve fircalari cöpe atariz
Saygilar
Duygularıma resmen tercüman oldum

:D TŞK

« YANITLA #7 : 17 Mayıs 2007, 22:04:45 »
« YANITLA #8 : 17 Mayıs 2007, 22:12:50 »
omaykan ve diğer arkadaşların söyledikleri çok hoş ve oldukça doğru helal olsun

« YANITLA #9 : 18 Mayıs 2007, 07:56:30 »
« YANITLA #10 : 18 Mayıs 2007, 16:34:18 »
Wallah Benim Elimden Bu Kadar Geliyor..!

« YANITLA #11 : 18 Mayıs 2007, 19:37:04 »
- Fuat Şengül
- Süper Üye

- Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
- Nereden: Samsun
Konuları:135
-
-
Wallah Benim Elimden Bu Kadar Geliyor..!
Dostum zaten elinden gelenin üzerinde birşey yapamassın nasıl yaparsanız bizim dediğimiz ayrı san paylaşımını yap

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınızwww.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
« YANITLA #12 : 19 Mayıs 2007, 09:38:22 »

Tasarim emek ister
Tasarim arastirma ister
Tasarim EGITIM ISTER
Tasarim yürek ister
Tasarim ruh ister
Tasarim hayal gücü ister
Bunlar yoksa
Saygilar
Duygularıma resmen tercüman oldum

:D TŞK
söylediklerine aynen katılıyorum....
Konuyu başlatan MasTRBoY'a da tebrik ediyoırum böyle birkonuyu açtığından dolayı.
İnşallah bu yazılardan sonra daha kaliteli logolar görmek dileğiyle....
Saygılarımla...

« YANITLA #13 : 25 Mayıs 2007, 08:01:58 »
logo yapmak her yigidin harcı deildir arkadaslar... bunu ukalalık olarak algılamayın ama öle... cünkü logoda o kurum yada seyin özellikleri amacı neye yönelik oldugu yada en azından kimligi temsil edilir bu yüzden yapan kisinin bilgi birikimi programa hakimiyeti ve yaratıcılığı has safhada olamalıdır ki bilgisi dahilinde yarattığı seyleri programlar aracılığıyla uygulayabilsin... bunlar benim düsüncelerim tabi diger arkadasların görüslerinede saygı duyuyorum...

« YANITLA #14 : 25 Mayıs 2007, 08:30:49 »