Sayfa: [1]
cecehan - YENİ BİR LOGO
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Temmuz 2007, 16:29:48 »
Buraya yeni üye oldum ve benimde size bir katkım olsun istedim... buyrun beğenecekmisin logomu... Göz kırpanDeğerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2007, 10:29:38 Gönderen: Siracel »
« YANITLA #1 : 20 Temmuz 2007, 16:40:51 »
Düşünce tarzı çok güzel gerçekten ama renk biraz boğmuş sanki arkadaşım.. Ama çok güzel gerçekten..
« YANITLA #2 : 20 Temmuz 2007, 16:57:54 »
ordaki sapan-kalem olayi yeni birsey deil bence resim olarak almissin gibi geldi bana

ayrinca cok kötü durmus resim!

bunu nasil kullanacak lar ?

bence daha özgün düsünce ve kendi cizimlerinle birseyler denersen daha güzel olur gibi geliyor bana
« YANITLA #3 : 24 Temmuz 2007, 14:51:33 »
Yorumlarınız için teşekkürler....
Fakat  bu işe yeni başlayan biriyim Bu logoyu fireworks ta yaptım... ama ileride kendimden çok umutluyum grafik üzerine çok daha iyi şeyler yapıcam ve burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar...
« YANITLA #4 : 28 Temmuz 2007, 10:29:14 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:163

•  
cecehan Arkadaşım, konu başlıklarını atarken içinde isminiz olsun diye bin kere söyledik. Dikkat edin lütfen. O kadar uğraşmıssın silmek de istemedim.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #5 : 28 Temmuz 2007, 12:08:06 »
yaaaaa benceeee renkler baya bir kötü biliyorsun yaptığın bir logoyu her yönüyle düşünmem lazım bencee matbaa olayı mesela bence daha iyi logolar yapabilirsin daha dolaylı yoldan gereken sunuşu yabilirsin iyi çalışmalar
« YANITLA #6 : 20 Eylül 2007, 14:01:52 »
  • simurg
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: istanbul

• Konuları:0

•  
kusura bakma arkadaşım ama bu logo sanal kursa uymuyor logo olmuş ama sanalı kurs değil mesela sapan, yaralikus v.s gibi film festivali düsünsene film afislerinde logosunda galasında olsaydı bu logo oraya cok iyi giderdi cünkü sapan yaralayici bir silahtir isin felsevi boyutunuda düsünmek lazım renklere bisey demiyecegim zaten diger arkadaslar yorumlarını yapmislar tekrarlamaya gerek yok bu yolda ogrenmek asla bitmez cunku bilgi denizinin icinde yuzuyoruz Gülümseme
hayatta basarilar dilerim
« YANITLA #7 : 11 Ekim 2007, 06:18:19 »
  • serap17
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: Çanakkale

• Konuları:0

•  
ben bu işe yeni başlayan biri olarak gerçekten beğendim. emek var. en önemlisi de ben bu kadarını yapamam hatta asla yapamam desem abartmış olmam.

bu siteye yeni üye oldum. bu siteye üye olurken bir şeyler bildiğimi sanıyordum. sizlerin yaptıklarını görünce kendimi bir nokta olarak bile görmüyorum...

bence arkadaşa haksızlık etmeyin, onun şevkini kırmayın...

bu yolda ilerlemek isteyen biri ilk zamanlar heyecanlı olur ve olumlu eleştiriler bekler en fazla. sanırım erkek olmanızdan kaynaklanıyor. fakat her ne olursa olsun daha nazik bir dille yazabilirdiniz bazı msjları... bayanlar duygusal olur çünkü... bu işte bayanlar için en önemli şey moral... kötü bir niyetiniz olmadığını biliyorum. tabii ki bunları o kendini geliştirsin diye söylüyorsunuz. yorumları okuyunca şahsen çok üzüldüm, o arkadaşı düşünemiyorum... umarım duygularımı net bir şekilde ifade edebilmişimdir...

renkler ilk bakışta hoşuma gitmedi sadece. yalnız şunu belirtmeden edemeyeceğim nostaljik bir havayı andırmış. sapan olarak da felsefi yönden bakmış arkadaşlar bence yaralamaktan öte varılması hedeflenen nokta olarak görüyorum ben buradaki sapanı...

başarılarının devamını diliyorum arkadaşım...

« YANITLA #8 : 21 Haziran 2008, 08:58:29 »
  • korsan10
  • Bilgin Üye
  • **\GİDİŞoGİDİŞ/**
  • Nereden: !!?burdann

• Konuları:25

•  
Düşünce tarzı çok güzel gerçekten ama renk biraz boğmuş sanki arkadaşım.. Ama çok güzel gerçekten..
bencede pembe olsaydı çok güzel olurdu pembe sana katılıyorum

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Sayfa: [1]
Bölüm atla: