Sayfa: 1 [2] 3
Alattin |||Logo Çalışmaları 15,05,2007
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 11 Mayıs 2007, 12:34:43 »
  • nofear6848
  • Aktif Üye
  • grafiker- fotografcı
  • Nereden: izmir

• Konuları:24

•  
bencede haklısınız sıracel

meslek :grafiker (kutu ambalaj san.)
dıger bılgı oldugu ıs alanları: fotograf 10 yıl
studyo,grafık,baskı,urun cekımı,katolog cekımı
kullandıgım programlar: adobe photoshop (98 den berı),adobe ıllustrator,corel draw,adobe flash cs3
« YANITLA #16 : 11 Mayıs 2007, 12:46:29 »
  • AspKurdu
  • Destekçi Üye
  • **
  • Umut :)
  • Nereden: Fransa/Montpellier

• Konuları:1

•  
alican madem tanımıoruss e tanıt kendini alla alla Kahkaha

æspkurdu | çok yakında yeni projemiz yayına girecektir... (MaXweBtr)
« YANITLA #17 : 11 Mayıs 2007, 13:15:41 »
« YANITLA #18 : 11 Mayıs 2007, 17:29:02 »
Başka bir mesajımda da belirttiğim gibi, "çalışma"ya yönelik yorumlara birşey dememiz sözkonusu bile değil, ama çalışmanın ötesine geçip şahsa yönelik ifadeler olursa yanlış bir noktaya gittiğiniz ortadadır. İkinci bir konu da alçaktan uç diye tavsiyem yoktur, istediğiniz gibi uçun, ama şahısları kesinlikle rencide etmeyin. Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde sizin özgürlüğünüz sona erer, bunu bilmenizi istiyorum.

Sayın Adminim

Sanırım ortada hala bi gerginlik var. Bazı üyelerin şahsıma lan, lavuk, delici arı gibi hakaretler geliyor. Benim sadece yaptığım olumsuz bir iki eleştiri idi kimsenin şahsına  bi hakarette bulunmadım. Bazı yorumlarımın kendini geliştirmekte olan arkadaşları kamçılayacağını düşünerek özünde yapıcı eleştirilerdi. Ancak yaptığım belkide başka bir hata bu forumda zaman harcamaktı. Nedenini sorarsanız; kaliteli ve seviyeli tartışma alanı olarak gördüğüm forumunuzda bu tarz hakaretlere maruz kalmamdır. Lise çocuğu gibi benimde bu şahsiyetlerle atışma içerisine girmeye gerek duymuyorum. Yanlız bu gibi durumlara yani özellikle hitap şekillerine arkadaşların özen göstermesini ayrıca sizinde göz yummamanızı diliyorum.

Saygılar
« YANITLA #19 : 12 Mayıs 2007, 07:52:30 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Dikkat edersen sana direkt bir uyarım sözkonusu değil Alican, diğer arkadaşları da bu şekilde uyarıyorum, yazılarımda sözkonusu muhatabım yalnızca sen ve şahsın değil, diğer seninle atışan, eleştirilerini kaldıramayıp çizgiyi aşanlardır aynı zamanda. Genel konuşuyorum, herkes lütfen saygı sınırlarını aşmadan yazsın, birbirimizi kırmayalım, eleştiri sınırlarını aşmayalım, kırıp dökmenin ne alemi var, zaten kimse birbirini tanımıyor, bir iki cümleden dolayı fanatikleşmek bize yakışmaz. Asıl kanaatim kızdığınız zaman espirili cevaplar yazmanızdır. Böylece zeka noktasındaki yerinizi de kanıtlamış olursunuz, biz de eğleniriz.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #20 : 12 Mayıs 2007, 17:45:17 »
  • AspKurdu
  • Destekçi Üye
  • **
  • Umut :)
  • Nereden: Fransa/Montpellier

• Konuları:1

•  
1 - 2 eleştiriymiş tüm konularda var hep eleştirilerin Kahkaha ( üyeliğim iptal edilmezse iidir valla Kahkaha )

æspkurdu | çok yakında yeni projemiz yayına girecektir... (MaXweBtr)
« YANITLA #21 : 12 Mayıs 2007, 21:25:16 »
Kahkaha çocuk işte...
« YANITLA #22 : 13 Mayıs 2007, 20:29:36 »
  • Fuat Şengül
  • Süper Üye
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
  • Nereden: Samsun

• Konuları:135

•  
Dikkat edersen sana direkt bir uyarım sözkonusu değil Alican, diğer arkadaşları da bu şekilde uyarıyorum, yazılarımda sözkonusu muhatabım yalnızca sen ve şahsın değil, diğer seninle atışan, eleştirilerini kaldıramayıp çizgiyi aşanlardır aynı zamanda. Genel konuşuyorum, herkes lütfen saygı sınırlarını aşmadan yazsın, birbirimizi kırmayalım, eleştiri sınırlarını aşmayalım, kırıp dökmenin ne alemi var, zaten kimse birbirini tanımıyor, bir iki cümleden dolayı fanatikleşmek bize yakışmaz. Asıl kanaatim kızdığınız zaman espirili cevaplar yazmanızdır. Böylece zeka noktasındaki yerinizi de kanıtlamış olursunuz, biz de eğleniriz.
Siracel hocam size katılıyorum fakat alican arkadaşımız biraz bu sınırı aşıyor gibi biraz saygı lütfen burası br forum...

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
« YANITLA #23 : 13 Mayıs 2007, 21:14:30 »
Siracel hocam size katılıyorum fakat alican arkadaşımız biraz bu sınırı aşıyor gibi biraz saygı lütfen burası br forum...

olumsuz yönde eleştiri sınırı aşıyor demekse buyrun siz doğrusunuz ben yanlışım.. Ben küfür ettim zaten herkese... dimi ? lan dedim delici arı dedim, lavuk dedim...! arkadaşlar madem bu konular hakkında yorum yapacaksınız en azından bi tartıp biçin.... Lütfen.. Ben kapatmaya çalışıyorum siz kora körükle gidiyorsunuz. Lütfen....

« YANITLA #24 : 14 Mayıs 2007, 23:57:20 »
  • nofear6848
  • Aktif Üye
  • grafiker- fotografcı

•  
tekrardan calısmaların cok hos ve sade

kullandıgım programlar: adobe photoshop (98 den berı),adobe ıllustrator,corel draw,adobe flash cs3
« YANITLA #25 : 19 Mayıs 2007, 19:22:41 »
  • nofear6848
  • Aktif Üye
  • grafiker- fotografcı

•  
arkadasım son eledıgın calısma cam mavbısıne yakın olan tondakı calısman cok hosuma gıtttı tebrık ederım

« YANITLA #26 : 19 Mayıs 2007, 20:40:40 »
  • Tuhan
  • Ultra Süper Üye
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
güzel çalışmalar ellerine sağlık ben de 3.yü beğendim

Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız?
Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını neyle
açıklardım
Değerli ziyaretçimiz
Hayata Dair Herşey...

Değerli ziyaretçimiz
Buyrun Soframıza..

Değerli ziyaretçimiz
Birazcık bayanlara özel çeyiz meyiz:D
« YANITLA #27 : 19 Mayıs 2007, 21:06:17 »
  • taypa
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: adana

• Konuları:3

•  
arkadaşın çalışmaları için ellerine sağlık
unutmadan bir söz vardır
biliyorsan söyle nasip alsınlar bilmiyorsan sus biliyor sansınlar
sevgili alican arkadşım ne sen ne ben ne de bu sitede bulunan diğer arkadaşlarımızın zanentmiyorum ki en iyi benim dedirtmek için yarışsınlar.ama yorumların çok kırıcı ve senin dediğin gibi 1-2 tane değil.amaç burada bir şeyler paylaşmak biraz eğlenmek sen herkeze bir kulp bulmaya çalışıyorsun
emeğe saygın olsun
« YANITLA #28 : 20 Mayıs 2007, 12:09:47 »
Biliyorum söyledim nasip alırlar almazlar beni ilgilendirmez.
"en iyi benim dedirtmek için yarışsınlar"
bu olaya nerden geldin anlayamadım Ney
yorumlarım hakkında gerekli açıklamaları yaptım. tekrar duymak istiyorsan forumların iyi okumanı rica ediyorum..

Emeğe saygımda sonsuz. Ama işe su kaçıranlarda var yok değil.. Kimseye kulp bulmaya da çalışmıyorum... Benide ilgilendirmez...

Saygılarımla...
« YANITLA #29 : 20 Mayıs 2007, 17:30:55 »
  • taypa
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: adana

• Konuları:3

•  
Sayfa: 1 [2] 3
Bölüm atla: