« YANITLA #15 : 11 Mayıs 2007, 12:34:43 »
« YANITLA #16 : 11 Mayıs 2007, 12:46:29 »
« YANITLA #17 : 11 Mayıs 2007, 13:15:41 »
Orjinal değil sanırım.
bu yorummu

« YANITLA #18 : 11 Mayıs 2007, 17:29:02 »

Başka bir mesajımda da belirttiğim gibi, "çalışma"ya yönelik yorumlara birşey dememiz sözkonusu bile değil, ama çalışmanın ötesine geçip şahsa yönelik ifadeler olursa yanlış bir noktaya gittiğiniz ortadadır. İkinci bir konu da alçaktan uç diye tavsiyem yoktur, istediğiniz gibi uçun, ama şahısları kesinlikle rencide etmeyin. Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde sizin özgürlüğünüz sona erer, bunu bilmenizi istiyorum.
Sayın Adminim
Sanırım ortada hala bi gerginlik var. Bazı üyelerin şahsıma lan, lavuk, delici arı gibi hakaretler geliyor. Benim sadece yaptığım olumsuz bir iki eleştiri idi kimsenin şahsına bi hakarette bulunmadım. Bazı yorumlarımın kendini geliştirmekte olan arkadaşları kamçılayacağını düşünerek özünde yapıcı eleştirilerdi. Ancak yaptığım belkide başka bir hata bu forumda zaman harcamaktı. Nedenini sorarsanız; kaliteli ve seviyeli tartışma alanı olarak gördüğüm forumunuzda bu tarz hakaretlere maruz kalmamdır. Lise çocuğu gibi benimde bu şahsiyetlerle atışma içerisine girmeye gerek duymuyorum. Yanlız bu gibi durumlara yani özellikle hitap şekillerine arkadaşların özen göstermesini ayrıca sizinde göz yummamanızı diliyorum.
Saygılar

« YANITLA #19 : 12 Mayıs 2007, 07:52:30 »
- siracel
- Siracel
- Site Yöneticisi

- Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
- Nereden: İstanbul
Konuları:160
-
-
Dikkat edersen sana direkt bir uyarım sözkonusu değil Alican, diğer arkadaşları da bu şekilde uyarıyorum, yazılarımda sözkonusu muhatabım yalnızca sen ve şahsın değil, diğer seninle atışan, eleştirilerini kaldıramayıp çizgiyi aşanlardır aynı zamanda. Genel konuşuyorum, herkes lütfen saygı sınırlarını aşmadan yazsın, birbirimizi kırmayalım, eleştiri sınırlarını aşmayalım, kırıp dökmenin ne alemi var, zaten kimse birbirini tanımıyor, bir iki cümleden dolayı fanatikleşmek bize yakışmaz. Asıl kanaatim kızdığınız zaman espirili cevaplar yazmanızdır. Böylece zeka noktasındaki yerinizi de kanıtlamış olursunuz, biz de eğleniriz.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #20 : 12 Mayıs 2007, 17:45:17 »
« YANITLA #21 : 12 Mayıs 2007, 21:25:16 »

çocuk işte...

« YANITLA #22 : 13 Mayıs 2007, 20:29:36 »
- Fuat Şengül
- Süper Üye

- Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
- Nereden: Samsun
Konuları:135
-
-
Dikkat edersen sana direkt bir uyarım sözkonusu değil Alican, diğer arkadaşları da bu şekilde uyarıyorum, yazılarımda sözkonusu muhatabım yalnızca sen ve şahsın değil, diğer seninle atışan, eleştirilerini kaldıramayıp çizgiyi aşanlardır aynı zamanda. Genel konuşuyorum, herkes lütfen saygı sınırlarını aşmadan yazsın, birbirimizi kırmayalım, eleştiri sınırlarını aşmayalım, kırıp dökmenin ne alemi var, zaten kimse birbirini tanımıyor, bir iki cümleden dolayı fanatikleşmek bize yakışmaz. Asıl kanaatim kızdığınız zaman espirili cevaplar yazmanızdır. Böylece zeka noktasındaki yerinizi de kanıtlamış olursunuz, biz de eğleniriz.
Siracel hocam size katılıyorum fakat alican arkadaşımız biraz bu sınırı aşıyor gibi biraz saygı lütfen burası br forum...

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınızwww.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
|Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi|
« YANITLA #23 : 13 Mayıs 2007, 21:14:30 »

Siracel hocam size katılıyorum fakat alican arkadaşımız biraz bu sınırı aşıyor gibi biraz saygı lütfen burası br forum...
olumsuz yönde eleştiri sınırı aşıyor demekse buyrun siz doğrusunuz ben yanlışım.. Ben küfür ettim zaten herkese... dimi ? lan dedim delici arı dedim, lavuk dedim...! arkadaşlar madem bu konular hakkında yorum yapacaksınız en azından bi tartıp biçin.... Lütfen.. Ben kapatmaya çalışıyorum siz kora körükle gidiyorsunuz. Lütfen....

« YANITLA #24 : 14 Mayıs 2007, 23:57:20 »
« YANITLA #25 : 19 Mayıs 2007, 19:22:41 »
« YANITLA #26 : 19 Mayıs 2007, 20:40:40 »
« YANITLA #27 : 19 Mayıs 2007, 21:06:17 »
« YANITLA #28 : 20 Mayıs 2007, 12:09:47 »
Biliyorum söyledim nasip alırlar almazlar beni ilgilendirmez.
"en iyi benim dedirtmek için yarışsınlar"
bu olaya nerden geldin anlayamadım

yorumlarım hakkında gerekli açıklamaları yaptım. tekrar duymak istiyorsan forumların iyi okumanı rica ediyorum..
Emeğe saygımda sonsuz. Ama işe su kaçıranlarda var yok değil.. Kimseye kulp bulmaya da çalışmıyorum... Benide ilgilendirmez...
Saygılarımla...

« YANITLA #29 : 20 Mayıs 2007, 17:30:55 »