Sayfa: [1]
Sanalkurs E-Dergi Görüntülenme Sorunu
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Mayıs 2008, 23:47:11 »
Başka başlık altında söylemiştim fakat konu açmam daha iyi olcak diye düşündüm. Sanal dergilerin hiçbiri bilgisayarımda görüntülenemiyor. Sonraki sayafa, önceki sayfa, kapak... tableri görüntüleniyor, background image da görüntüleniyor fakat sayfalar görünmüyor. Flash player 9 kurulu diğer flash uygulamaları çalışıyor fakat bunda sorun çıkıyor lütfen yardımcı olun!!!  Kararsız
« YANITLA #1 : 27 Mayıs 2008, 09:57:35 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Arkadaşlar bu soruya cevap vermekten gına geldi. Flash Player son sürüm yüklemeniz gerekiyor. Yükledikten sonra sorun yaşamayacaksınız. Bugüne kadar yüzlerce kişiden sadece 3-4 kişi böyle bir sorun beyan etti, demek ki dergi görüntülemede genel olarak bir hata mevcut değil. Kontrol ederseniz tekrar, iyi olur.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 27 Mayıs 2008, 10:19:27 »
bana da aynı şeyi söylemekten gına geldi. Flash Player'ın son sürümünün "9" mevcut olduğunu yukarıda belirttim, daha önce yazmış olduğunuz cevabınıza yanıt olarak ta söyledim. Ya yazdıklarımı iyi okumuyorsunuz ya da başka bir durum var neyse...
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2008, 10:37:31 Gönderen: divinus »
Sayfa: [1]
Bölüm atla: