Sayfa: 1 2 3 [4] 5
Sanalkurs E-Dergi 4.Sayı Hakkındaki Görüşleriniz
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #45 : 26 Mayıs 2008, 21:26:13 »
denetim masasına girdim fakat flash simgesi göremedim  Kararsız
« YANITLA #46 : 26 Mayıs 2008, 21:29:29 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Peki normal de başka flash uygulamalar çalışıyor mu bilgisayarında ? Yani olayı dergiye indirgemek istemiyorum. Senin makinana bakalım şimdi..

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #47 : 26 Mayıs 2008, 21:31:55 »
macromedia flash 5 le yapılan yine exe uzantılı çizgi film gibisinden şeyler var çalışıyorlar
« YANITLA #48 : 26 Mayıs 2008, 21:45:57 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
hayır artık 5 mi kaldı  Kahkaha daha yüksek bir versiyon olmalı. hatta en temizi o bence kaldır makinandan kodlarınıda sil temizle ve yeni bir versiyon kur. artık 5 falan yok yani onlar reklam bannerlarıdır. Karizmatik ok.

« YANITLA #49 : 26 Mayıs 2008, 22:06:01 »
yanlış anladın bilgisayarımda zaten adobe flash player son sürüm var, yani "9" fakat elimde flashla yapılan dosyalar dersen bunlar var demek istedim. Shockwave de var ne biliyim flash 7 yle yapılan exe uzantılı bişiiler var yani demek istediğim flahsLa yapılan başka şeyler çalışıyoR fakat sanal dergi çalışmıyor...
« YANITLA #50 : 26 Mayıs 2008, 22:48:13 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
Yani uzak masaüstü bilgisayarına bağlanıp bakmak isterdim doğrusu. Çünkü tuhaf bir durum. Herşeyi uygun yaptıysan ve başta bazen virüs programları .exe olduğu için yada firewall kullanıosan onlar karantiya almış olabilir dicem böyle bir uyarı ile karşılaştın mı yüklerken? Yani tehlike arz edip çalışmasını engellenmiş olabilir mi?  Karizmatik

« YANITLA #51 : 26 Mayıs 2008, 23:20:06 »
ya bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim yeri gelmişken. Bu arada sygate firewall kullanıyorum applications'da engellenenler arasında yok virüs programım nod32 o da çalıştırdığım zaman bir uyarı vermedi önceden de söylemiştim sonraki sayfa, önceki sayfa, kapak tableri görünüyor fakat dergi sayfaları görünmüyor hakikaten garip bi durum ne biliyim işte  Sustum
« YANITLA #52 : 26 Mayıs 2008, 23:27:41 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
 Sırıtan Microsft destek hattındaki konuşma gibi olacak. Kaldırın ozaman o PC yi kırın efendim  Dil çıkaran Neyse sende artık şansını diğer sayıya sakla belki ozaman düzelir ne diyelim. Yada yönetim farklı bir teknoloji kullanır bakarsın. Kolay gelsin Karizmatik

« YANITLA #53 : 26 Mayıs 2008, 23:39:44 »
eywallah, yeni fikirler kabulümüzdür saygılar...
« YANITLA #54 : 07 Haziran 2008, 13:52:27 »
arkadaşlar bu sanalkurs e-dergi hangi programda nasıl yapıldı biri acaba bunu anlatabilirmi eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden saol.
« YANITLA #55 : 23 Haziran 2008, 08:29:28 »
Bence bu dergi sadece internet üzerinden olmamalı.. Biraz ufkunuzu geliştirseniz iyi olur gibime geliyor.. Dil çıkaran

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #56 : 23 Haziran 2008, 09:00:25 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:165

•  
Bence bu dergi sadece internet üzerinden olmamalı.. Biraz ufkunuzu geliştirseniz iyi olur gibime geliyor.. Dil çıkaran

Ufkumuzu geliştirmek derken ne kastettiğinizi anlayamadık. Bari siz biraz yardımcı olun da lütfederseniz geliştirelim.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #57 : 23 Haziran 2008, 10:14:08 »
Yani bu dergiyi bir bilgisayar dergisi olarak piyasada satmak. Küçük küçük başlarsınız. Sonra bir baktınz ki Türkiye'nin en çok satan dergisi. (Biliyorum fazla salladım Kahkaha )

« YANITLA #58 : 23 Haziran 2008, 11:06:11 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:165

•  
Kahkaha Bu işler göründüğü kadar kolay değil maalesef. Ama bu işe girişirsen sponsor olmak istersen vesaire... kapımız açık

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #59 : 23 Haziran 2008, 11:53:37 »
Zatan çok abartmıştım. Dil çıkaran Okuman bile bana yeter.. Gülümseme

Sayfa: 1 2 3 [4] 5
Bölüm atla: