Sayfa: [1]
Sanalkurs Dergisi'ne Haksızlık yapıyoruz...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Mart 2008, 17:43:38 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
Arkadaşlar artık sanalkurs dergisine haksızlık ediliyor diye düşünüyorum....
okadar şahane bir dergi e-dergi olmaması lazım diye düşünüyorumm Site reklamlarından yada
güzel bir dergi kaç ytl ve dergi fiyatlarını konuşup Artık güzel bir dergi çıkarmamız lazım die düşünüyorum evet bu güzel olduu ama böyle bir kaynağın bir program içine tıkılmaması gerek diye düşünüyorumm Söz sizlerdee yorumlarınız bekliyorumm
« YANITLA #1 : 16 Mart 2008, 13:15:43 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:581

•  
Yawww Emir dediğin gibi olması için çok erken ... Dur bir yavaş yavaş dergi daha da gelişsin, sindirelim.... Önce nette daha çok yayılsın,önce net ortamında daha çok kendimizi gösterelim,böyle düşünce için çok erken.Bu iş bu kadar basit değil,sonuçta ciddi ciddi bir dergiyi satış ortamına sunmak,basımı,geliiri gideri bu kadar basit değil.İyi bir bütçeye,sponsorlara,reklama ve içeriğinde çok çok daha gelişmesine ihtiyaç vardır Göz kırpan Olaya bu açıdan iyi bakmak lazım...Sonuçta birçok dergi basılmasa da net ortamında çok kişiye ulaşabiliyor,birçok başarılar elde edebiliyor,umarım sanalkurs E-dergi de çok çok daha iyi yerlere gelecektir... YAvaş yavaş birçok güzellikler olacaktır....
O yüzden tüm üyelerden destek bekliyoruz...Dergiye çalışmalarınızı,yazılarını göndererek sadece dergiye değil üyelerinde kendileri göstermesine destek veriyoruz...Kendinize güveniniz olsun,ne yapabileceğinizi gösterin!!!!  Göz kırpan

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #2 : 16 Mart 2008, 13:43:16 »
zeynep' in dediklerine aynen katılıyorum böyle birşey için çok erken ayrıca yazar kadrosunun da tam oturması gerek..

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
..................................................
« YANITLA #3 : 16 Mart 2008, 13:51:46 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:964

•  
emircim sayısaldan önümüzdeki hafta para çıksın hemen öbür aya sanalkurs dergisini çıkartırım  Sırıtan Sırıtan Sırıtan   şaka bir yana dostum ilerde daha da farklı olaylar olucak. Şuan eğitim veren sitelerden bu dergi olayıyla onlara en azından bir fark attık. Bizde böyle iyi üyeler oldukça, zamanla dahada böyle sizin gibi destek çıkan üyeler oldumu yapamayacağıımız hiç bir şey olmayacaktır Gülümseme
« YANITLA #4 : 16 Mart 2008, 14:11:09 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:202

•  
bencede çok erken emir belki bakmışsındır daha indirme sayısı bile 2binlerde 2. sayı.
60 bin üyeyi geçmiş bir site için ne kadar düşük di mi? ilk önce dergi şöle bir 30-40 bin indirme
daha da fazla olsun ileride olur inşallah.(tabi bu indirme sayısı ile alakalı değil de örnek olması için-erken olduğunu göstermek için)
olmaz diye bir şey yok Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 16 Mart 2008, 17:43:33 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
emircim sayısaldan önümüzdeki hafta para çıksın hemen öbür aya sanalkurs dergisini çıkartırım  Sırıtan Sırıtan Sırıtan   şaka bir yana dostum ilerde daha da farklı olaylar olucak. Şuan eğitim veren sitelerden bu dergi olayıyla onlara en azından bir fark attık. Bizde böyle iyi üyeler oldukça, zamanla dahada böyle sizin gibi destek çıkan üyeler oldumu yapamayacağıımız hiç bir şey olmayacaktır Gülümseme

evt fatih abi yaa keşke çksa bende iddaa oynayacamm Kahkaha herkez oynasın tutturan bağış yapsın Kahkaha

« YANITLA #6 : 27 Mart 2008, 00:22:28 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:30

•  
=) Sponsor arama çabalarına girsek mi ? 60 bin kullanıcı hiç küçümsenecek bir rakkam degıl..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #7 : 28 Mart 2008, 11:07:20 »
  • Microsoft
  • Ultra Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\

• Konuları:142

•  
Ben 10. sayıdan sonra ve 100,000 Download'a eriştikten sonra bu konuyu fikir derecesinde açmayı düşünüyordum. Arkadaşlarında belirttiği gibi daha henüz erken ve bu kadar maliyeti şimdilik kaldırabileceğimize inanmıyorum. Bu derginin basımı ve sadece 5 ilde dağıtımı bile bize aylık 20/30,000$ maliyet yükler. Sizce bunu kaldırabilir miyiz?

Ama şöyle bir alternatifimiz var. Grafiker arkadaşların tanıdığı bildiği Matbaalar var ise, oradan şimdilik her sayı için 15/20 tane bastırabiliriz. Bunlarıdan birazını götürüp alışveriş merkezlerinde insanların oturduğu yerlere ve site üzerinden isteyenlere 7,5YTL gibi cüzi bir fiyata verebiliriz. Tabi bu fiyat e-derginin fiyatı değil. Derginin basılı halini elinde bulundurmak isteyenler için. Bunun dışında da 5 tane bastırıp V.I.P. üyelere dağıtabiliriz. Sanırım 20/25 tane bastırmak o kadarda pahallı olmasa gerek.

Yinede grafiker arkadaşlar daha iyi bilirler bu basım işleminin fiyatlarını falan.

Umarım ileride oda olur. Pc Magazine'e rakip oluruz inşallah  Kahkaha

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Supporter

Blogum: Değerli ziyaretçimiz
Neyi Bilmediğini Bilmek Asıl Bilgeliktir!
« YANITLA #8 : 28 Mart 2008, 12:06:44 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
pc magazin bize vız gelir bee
« YANITLA #9 : 28 Mart 2008, 12:44:06 »
  • kader
  • Bilgin Üye
  • Nereden: Ankara

• Konuları:22

•  
emircim sayısaldan önümüzdeki hafta para çıksın hemen öbür aya sanalkurs dergisini çıkartırım  Sırıtan Sırıtan Sırıtan   şaka bir yana dostum ilerde daha da farklı olaylar olucak. Şuan eğitim veren sitelerden bu dergi olayıyla onlara en azından bir fark attık. Bizde böyle iyi üyeler oldukça, zamanla dahada böyle sizin gibi destek çıkan üyeler oldumu yapamayacağıımız hiç bir şey olmayacaktır Gülümseme

Görüşlerine katılıyorum (sayısal hariç Kahkaha Kahkaha Kahkaha) bencede şu an için erken daha 2. dergi çıktı ......

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Beni Yaradan,Bana Bir Ben Lazımım Bir de Beni Anlayan...
« YANITLA #10 : 29 Mart 2008, 18:35:32 »
  • Microsoft
  • Ultra Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\

• Konuları:142

•  
pc magazin bize vız gelir bee
Türkiye de ki PcMag'den bahsetmiyorum. USA'da çıkan Pc Magazine'den bahesiyorum. Milyonlarca abonesi war. Gülümseme Ama umarım dediğin gibi olur.

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Supporter

Blogum: Değerli ziyaretçimiz
Neyi Bilmediğini Bilmek Asıl Bilgeliktir!
« YANITLA #11 : 15 Nisan 2008, 16:22:52 »
diger tarafta da yazdim ama buraya da yazayim istedim. aslinda siteye düzenli olarak da olmasa en azindan haftada bir ugruyorum. Ama nedendir bilmem dergiyi bugün farkedebildim. Belki de forumun sabit bir kösesinde tanitimin yer almasi, her girilen sayfada rahatsiz edici olmayacak sekile ilaninin yer almasi faydali olacaktir diye düsünüyorum.
Dergiyi cok basarili buldum. ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacagina eminim.
Calismalarinizda basarilar..

University of Zurich
Bachelor of Science in Economical Informatics
« YANITLA #12 : 15 Nisan 2008, 16:29:46 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
birazdaha büyük boyutlarda ve sitede göze batan yerlerde olsun mu diyorsun
« YANITLA #13 : 15 Nisan 2008, 21:16:52 »
Aslinda bilemiyorum, dikkat cekici derken acaba benim gibi farketmeyen kac kullanici var. Mesela ana sayfada su anda bulunan 4. sayi ile ilgili ilan ya da diger bir ifade ile duyuru cok karmasik. Ben acaba e-dergi ile ilgili birsey var mi diye anasayfaya baktim, dikkatle bakmayla ancak görebildim. Tabi herkesin anlayisi, kavrayisi farklidir ama oradaki sag kenarda duran sabit img daha sade ama daha dikkat cekici olabilir..
Yazimin basinda da dedigim gibi bu benim kavrayisim. Yoksa grafik, tasarim, programlama..vs bircok alanda egitim kaynaklarinin bulundugu sitede bundan cok iyi anlayan kisiler vardir. Benim yaptigim sadece isin "acaba" tarafi.
Saygilar..
Abdi Degen

University of Zurich
Bachelor of Science in Economical Informatics
« YANITLA #14 : 18 Nisan 2008, 09:30:50 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:165

•  
Bir banner yerleştirdik anasayfaya. Umarım dikkat çekici olmuştur Kahkaha

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: