« YANITLA #15 : 31 Ağustos 2007, 15:07:27 »
photoshopun içine plugin klasörüne içine attınmı olur
tamam plug-ıns in içine atalım ama onun içindede klasörler var bu kalsörlerden hangisinin içine atmamız gerekiyor.

« YANITLA #16 : 31 Ağustos 2007, 15:13:29 »
yanlış yere atmışsındır. çünkü birkaç bilgisayarda arızasız çalışıyor.
tamam plug-ın e atalım ama orada da birsürü klasör var bunların hangisinin içine atmamız gerekiyor.

« YANITLA #17 : 31 Ağustos 2007, 18:04:09 »
- fatih
- Site Yöneticisi

- Nereden: İzmir
Konuları:920
-
-
tamam plug-ın e atalım ama orada da birsürü klasör var bunların hangisinin içine atmamız gerekiyor.
zeynep sırac abinini yazısına bakarmısın o iyi acklamış

Photoshop'ta kullanabileceğiniz çok güzel bir efekt. Yapmanız gereken yeni bir sayfa oluşturup Filters > Mac's > Page Curl yolunu tıklamak. Çalışması için aşağıdaki dosyayı Program Files > Adobe > Photoshop > Plugins içine atmanız yeterli.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm
« YANITLA #18 : 01 Eylül 2007, 09:51:27 »
« YANITLA #19 : 03 Eylül 2007, 13:39:16 »
Herhangi bir klasöre atmayacaksınız, Plugins klasörüne atacaksınız, içindeki diğer klasörüleri boş verin siz.
peki klasörü boşverelim. filters/mac's/ page curl demişsiniz. ama filter'e tıklayınca ''mac's'' diye bir şey yok.
ripple
extract
filter gallery
liquify
pattern maker
vanishing paint
artistic
blur
brush strokes
distort
noise
pixelate
render
sharpen
sketch
atylize
texture
video
other
digimarc
filtere tıklayınca bunlar var. mac's 'ı göremedim bunların hangisinde. oyüzden plug-ınsin içindeki klasörleremi kaydedeceğiz diye ısrarla sordum. bilmiyorum öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

« YANITLA #20 : 05 Eylül 2007, 12:23:44 »
Herhangi bir klasöre atmayacaksınız, Plugins klasörüne atacaksınız, içindeki diğer klasörüleri boş verin siz.
buldum plugın in içindeki filtere atmamız gerekiyormuş .

« YANITLA #21 : 05 Eylül 2007, 12:26:59 »
zeynep sırac abinini yazısına bakarmısın o iyi acklamış

Photoshop'ta kullanabileceğiniz çok güzel bir efekt. Yapmanız gereken yeni bir sayfa oluşturup Filters > Mac's > Page Curl yolunu tıklamak. Çalışması için aşağıdaki dosyayı Program Files > Adobe > Photoshop > Plugins içine atmanız yeterli.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınızevet çok güzel anlatmış plugınin içine atacaksınız diğer klasörleri boşverin demiş. oysaki plugının içindeki filter klasörüne atmamız gerekiyormuş. deneye deneye buldum sonunda.

« YANITLA #22 : 25 Kasım 2007, 13:42:52 »
« YANITLA #23 : 25 Kasım 2007, 13:48:44 »
« YANITLA #24 : 28 Aralık 2007, 17:33:32 »
« YANITLA #25 : 06 Mart 2008, 11:17:50 »
çok teşekkür ederim tam aradığımşey buydu teşekkürler...

« YANITLA #26 : 17 Mart 2008, 06:30:34 »
ben aynı yere attım ama bende filterde görünmüyor kullanamıyorum zippli dosya şeklinde atmadım ama o yüzdenmi gözükmüyor sizce

« YANITLA #27 : 26 Mayıs 2008, 13:31:55 »
« YANITLA #28 : 31 Mayıs 2008, 18:56:33 »

« YANITLA #29 : 01 Temmuz 2008, 22:48:56 »
tesekkur ama bir sorun var ben mac kullanıyorum sizin verdiğihiz plugin sanırım pc icinn mac ta indiremedimm....