« : 05 Haziran 2008, 22:37:24 »
« YANITLA #1 : 05 Haziran 2008, 22:59:37 »
« YANITLA #2 : 05 Haziran 2008, 23:36:13 »
sırf ısık calısması olmus

ama gusel

« YANITLA #3 : 06 Haziran 2008, 00:34:13 »
- fatih
- Site Yöneticisi

- Nereden: İzmir
Konuları:921
-
-
Güzel olmuş. Sana bir öneri. Bu cekimi birde şu zamanda yapbakalım. Güneş battıktan sonra gece mavisi olunca yani koyu lacivert olunca Tungesten filtresiyle bir çekim yap bakalım . Ozaman dahaada güzel olduğunu göreceksin. Ara ara çekimlerde İso değerini 200 yap 300 yap 100 yap çek bakalım. fotoların renklerine netliğine bak bakalım. böyle bir kaç çekim yaparsan kendini geliştirirsin iyi çalışmalar

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm
« YANITLA #4 : 06 Haziran 2008, 01:08:10 »
- endless
- >>SONSUZ SANAT<<
- Yönetim Kurulu Üyesi

- --->TÜRKİYE<---
- Nereden: TrAbEzUs
Konuları:503
-
-
Güzel çalışma olmuş,güzel etkiler,eline sağlık...
Ama birde orjinal gece çekimi deneyin,valla Fatih iso dan falan bahsedince,gece çekimleri geldi aklıma,acayip zevk veriyor gece çekimleri, asayı,diyafram ve estantaneyi iyi ayarlayınca çok güzel etkiler ortaya çıkıyor,ps de oynamaya bile gerek yok,ps nin etkisini yakalayabiliyorsun iyi ayarla...Çok iyi etkiler elde ediliyor,yeter ki çekimi iyi yapmak lazım

Orjinal bir eser sunmak için önce hayal gücünü geliştirmek gerekir,bunun yolu araştırma,gözlem ve hayattan kopmamaktır.
BİR TASARIMCI SANATIN HER ALANI İLE KENDİNİ BESLEMELİDİR!
KAPLUMBAĞAYA DİKKAT ET! ANCAK KAFASINI ÇIKARTIP,RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİR!
« YANITLA #5 : 06 Haziran 2008, 10:00:18 »
« YANITLA #6 : 06 Haziran 2008, 10:10:16 »
- fatih
- Site Yöneticisi

-
-

bu üsteki fotoğrafta. Dışarısı denize bakıyor.

bu üsteki fotoğrafı 400 isoda çektim. İki fotoğraftan oluşma.
Birde E-dergi iikinci veya üçüncü sayıda panoramik bir gece görüntüsü var. Birde ona bak. Onuda 3 kareden oluşturdum. Bu gece dialarında hep 200 iso kullandım. Tabi 400 iso kullanarakta çektimde. 200 isoda daha tatlı buldum. Mesela o üstteki discoda insanlar oynarkende çektim. ozaman 1600 iso ya yükselttim. Elimdeki makina daha iyi olsa. 6400 isoya kadar yükseltip insanları daha net çekerim. DAha net çekmek aslında iyi değil. Dİskoda hafif fluluk çok iyidir. Avrupalılar zaten flu cekiyor . Çünkü insanlar oynuyor. Ama bizim türkiyemizde öyle hafif flu fotoğraf başarısız fotoğraf olarak görülüyor. Bugün bakın 5 yıldızlı hotellerin disko çekimlerine animassyon cekimlerine hepsi çok net fluluk yok. NEyse sen neyi nasıl çekilidğin bil gerisi önemli değil

iyi çalışmalar
Unutmaadan Dİsco cekimi hariç diğer fotoğraflarda tungesten filtresi kullandım ve Rawda çekim yaptım.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm
« YANITLA #7 : 06 Haziran 2008, 11:21:35 »
« YANITLA #8 : 06 Haziran 2008, 12:15:47 »
- fatih
- Site Yöneticisi

-
-
Hocam çok güzel olmuş eline sağlık neyle çektin makine modelini verebilir misi biraz inceleyim ? Hem bide avrupaymış asyaymış boşver bence sen bildiğin gibi çek hani Ntv'de yayınlanan oğuz hakseverin sunduğu o'an programında hep fotoğrafların bir çoğunda flu var yani bunları basit insanlarda çekmiyor ap fotodan national geopraphics den felan sen bildiğin gibi çek birisi seni nasıl olsa nlar

nasıl boşvereyim

hotele flu foto çektinmi direk almıyorlar olmamış diye.

makinamın modeli canon d30

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için
Lütfen Üye Olunuz veya
« YANITLA #9 : 06 Haziran 2008, 12:39:04 »
« YANITLA #10 : 06 Haziran 2008, 12:51:24 »
« YANITLA #11 : 06 Haziran 2008, 13:17:25 »
« YANITLA #12 : 13 Haziran 2008, 18:19:17 »
heP aynı efektleri kullanmıssın !

« YANITLA #13 : 14 Haziran 2008, 15:38:50 »
« YANITLA #14 : 17 Ağustos 2008, 17:30:34 »
resmin orjınalıde olsaydı ferkı görerek yorum yapmamız daha mantıklı olurdu..