Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)şu garibe bi el atın yaw sevaptır
Sayfa: [1]
şu garibe bi el atın yaw sevaptır
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Mayıs 2008, 10:48:28 »
arkadaşlar merhaba
öncelikle seminer çalışmam için bir poster çalışması yapmaktayım elimde bir foto var bu fotografı işte burada
şimdi ben bu fotoda arka planı şeffaf yaşil renkle biraz gizlemek istiyom çümkü o alana seminer yazıları yazılacak ama üzüm ise şeffaf olmayacak açıkta kalacak ben bunu photoshopta liguifi de maske yaptım sonra silgi ile üzümün üzerini sildim tam istediğim böyle bişey ama bu şekilde kaydolmuyo sizden ricam bu uygulamayı nasıl yapabilirim haftaya seminerim var yatiştirmem gerekiyo photoshopla aram pek iyi değil ama iyi anlatan biri olursa hemen yapabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
« YANITLA #1 : 15 Mayıs 2008, 11:02:45 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: AXARAY

• Konuları:10

•  
O resim kadar bir layer aç yeşilin bir tonunu seç çalışmana ekle ve opacity ayarlarını düşür sonra layer özelliklerinde (Normal) diye gördüğün alandan alt resim ile uyşturmaya çalış hangisi gözüne hoş gelirse. Ve tekrar senın üzümlerin üzerini sileceğiz. Hatta üzümleri önce (w) ile çıkarırsan güzelce temizlersen daha canlı olarak kullanabilirsin. Bi dene istersen kolay gelsin. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 15 Mayıs 2008, 13:23:27 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • " Ya Herru Ya Merru ! "
  • Nereden: Dünyanın sağından 5. gezegen

• Konuları:451

•  
ben üzümlere takımdım şahaneler yaa nerenin üzümü o  Şaşırmış

Bana Nefret Kusanların Son Uykusuyum
Dedi-konducuların yıkım anıyım
Arkadan iş yürütme çok fenayım
Arkamı göremezsin ARKANDAYIM
                        İllegal

Sevdiğim insanları üzmek,
Sevmediğim insanları öldürmek gibidir bana, sonradan acı veren,
 sonra pişman eden,
sonra geri dönmek istenen...
                              illegal
« YANITLA #3 : 15 Mayıs 2008, 13:29:26 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
ben üzümlere takımdım şahaneler yaa nerenin üzümü o  Şaşırmış
Bırak şimdi PS diosun demi, üstelik hormonsuz gibi görünüyor birde. Olabilir mi?

« YANITLA #4 : 15 Mayıs 2008, 18:40:47 »
arkadaşlar üzümler fransız şarapçılık konusunda seminerim var bu nedenle bilgilendireyim
ayrıca sadece bu fotograftaki üzüm miktarından yapılabilseydi 8 tane kesme şeker çıkarılabilirdi
dünyanın en pahalı içkisi olan galli medusa şaraplarında kullanılıyor ve tamamen organik
ayrıca anibus sana da teşekkür ederim yardımın için saol hallettim meseleyi
« YANITLA #5 : 15 Mayıs 2008, 18:45:41 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye

•  
Rica ederim kardeşim ne demek ama bir şişe göndermen yeterli teşekkür için hehehehe  Dil çıkaran Ama şarap olmasın yaw bizi bozar sen bir salkım üzüm gönder biz sanal kurs ailesi olarak yeriz.  Karizmatik

Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)şu garibe bi el atın yaw sevaptır
Bölüm atla: