Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatör: Dr.Weaver)Reading Text Global Resources Hatası
Sayfa: [1]
Reading Text Global Resources Hatası
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Temmuz 2008, 09:31:29 »
Yeni başıma gelen bir hatayı sizlerle paylaşayım dedim. Belki aramızdan birilerinin başına da gelebilir.

Sanırım prorama fazla yüklenildiğinden kaynaklanıyor. Nedenini tam bende bilmiyorum ama photoshop açılırken Reading Text Lobal Resources bölümünde kilitlenip kalıyordu ve program açılmıyordu.

c:/Document and Setting/Kullanıcı Adı/Aplication Data/Adobe/Photoshop/9.0/Adobe Photoshop CS2 Settings folder (Photoshop CS2) klasörünün içindeki  New Doc Sizes.psp  dosyasını sildiğimizde program yeniden çalışıyor.

Eğer işe yaramazsa Photoshopu açarken CTRL+ALT+SHİFT tuşuna basılı tuttuğumuzda "Delete the Adobe Photoshop Settings file?" uyarısı çıkıyor. Yes tuşuna bastığımızda photoshop ilk kurulum ayarlarıyla açılıyor.

İlgili hatanın Adobe sitesindeki linkini burdan bulabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatör: Dr.Weaver)Reading Text Global Resources Hatası
Bölüm atla: