Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatör: Dr.Weaver)Photoshop'un online ve ücretsiz versiyonu geliyor
Sayfa: [1]
Photoshop'un online ve ücretsiz versiyonu geliyor
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Mart 2007, 21:10:33 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
Adobe CEO'su Bruce Chizen Photoshop' un alti ay icerisinde ucretsiz ve online bir versiyonunun piyasaya surulecegini acikladi.
Adobe gectigimiz gunlerde Photobucket ile anlasarak online video edit programi Adobe Remix'i ucretsiz olarak Photobucket kullanicilarina sunacagini duyurmustu.
Yeni Photoshop versiyonu da Adobe Remix gibi, giris seviyesinde olacak ve Photoshop ve Photoshop Elements'ta yer alan temel ozelliklere sahip olacak. Bu yeni program ciddi sekilde Picasa'ya rakip olacaga benziyor, Adobe CEO'su da bu konuda iddiali .
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #1 : 02 Mart 2007, 21:55:05 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye

•  
Corel firmasının mac versiyonunun tutmaması ve en önemlisi macromedianın adobeyi satın alması. Microsoft firması adobe karşı bir şeyler yapmaya çalıştı ama yapamadı. adobe firması grafik sektöründeki tekkelleşmeyi gittikce kuvvetlendiriyor  Masum .Tekkelleşme nerde olursa olsun zarardır diye düşünüyorum. Bakalım ilerleyen günlerde adobe daha neler yapacak  Masum
« YANITLA #2 : 02 Mart 2007, 22:04:41 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:133

•  
en önemlisi macromedianın adobeyi satın alması

Adobe' mu Macromedia' yı satın aldı yoksa Macromedia' mı Adobe' u satın aldı.
Değerli ziyaretçimiz
www.macromedia.com
-> Değerli ziyaretçimiz
www.adobe.com
yönlendiğine göre Adobe Macromedia' yı satın aldı diye düşünüyorum. Bunu kesin bilen varsa yazsın arkadaşlar.

Kod:
<!-- code is art -->
« YANITLA #3 : 02 Mart 2007, 22:12:24 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye

•  
pardon yanlış dedim Dr.Weaver    Gülümseme tam tersi Kahkaha

Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatör: Dr.Weaver)Photoshop'un online ve ücretsiz versiyonu geliyor
Bölüm atla: