Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatör: Dr.Weaver)photoshopta yazıları eşit hizalama.?
Sayfa: [1]
photoshopta yazıları eşit hizalama.?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Ekim 2008, 19:26:57 »
photoshopta yazıları nasıl eşit kenarlara yaslıyarak düzgün tutabilirim böyle bir özelliği varmı yok gibi sanırım ama sormakta fayda var.. Birde yoksa bu işlemi yapacak küçük çapta bir programda olabilir mesela resim üzerine o şekilde düzgün yazılar yazabilecegim.
« YANITLA #1 : 07 Ekim 2008, 13:36:24 »
Yazılarla alakalı çalışmam olmadı ama tahminen ve şu an bakıyorum yok gibi saga,sola,ortaya var ama iki yana yok ee buda olmazki ama bu kadar popüler programda:)  varsada ustalar söyleyecektir.

« YANITLA #2 : 07 Ekim 2008, 16:07:52 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Olmaz olur mu? Var tabi ki. Windows > Paragraph kısmına bak.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #3 : 07 Ekim 2008, 19:50:07 »
siracel tşkler buldum sayende Göz kırpan ama yazıyı ekledigim anda hizalama simgesi aktif olmuyor. Çözümü ne acaba vardır bir teknigi heralde süs diye koymamışlar:) ama yapamadım söylermisin nasıl olduğunu.
« YANITLA #4 : 09 Ekim 2008, 21:35:34 »
Üç günde cevabı alınamayacak kadar zormu soru bu acaba Gülümseme neyse sağlık olsun.
« YANITLA #5 : 13 Ekim 2008, 21:51:07 »
Abicim yokmu şu konuyu güzelce anlatacak kimse. Yani bende hemşom gibi merak ettim neden olmuyor Gülümseme şu ana kadar hiç işim olmamıştı ama birisi şunu çözerse çok makbule geçecek ayrıca sanalkurs ahalisinede yakışmıyor bunca gün cevapsız, çözümsüz bırakılan sorular Göz kırpan

« YANITLA #6 : 13 Ekim 2008, 22:55:45 »
  • B Rh (-)
  • Destekçi Üye
  • **
  • Şayze Illegalite
  • Nereden: <|>

• Konuları:2

•  
Hocamızın belirttiği Windows > Paragraph penceresindeki justify seçeneklerinin aktif olması için, yazıyı yazın ve layers penceresinde text layerına sağ tıklayıp "Convert To Paragraph Text" i seçiverin aktif olması lazım  Göz kırpan

« YANITLA #7 : 13 Ekim 2008, 23:35:31 »
Harikasın kardeş hocam sagolsun attı balıgı ama biz tutamadık Gülümseme

Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatör: Dr.Weaver)photoshopta yazıları eşit hizalama.?
Bölüm atla: