Sayfa: [1]
photoshopta sayfa kıvırma
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Haziran 2008, 20:27:09 »
slmm... Ben photoshopta sayfa kıvırma efektini veya  efekt dışında hangi islemle yapılıyorsa onu ogrenmek istiyorumm...  iyi calışmalar
« YANITLA #1 : 25 Haziran 2008, 22:37:28 »
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız Burada sayfa kıvırmak için bir plug-in var. Umarım işini görür.. Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #2 : 26 Haziran 2008, 10:35:37 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • yascak bişi bulamadım :):):)
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
peki bunu ben başka bir programla yapamazmıyım aceba.. benim bilgisayarımda photoshop yüklü değilde fireworks ile veya flash ile yapılabilirmi aceba Masum

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #3 : 26 Haziran 2008, 11:06:23 »
Ben Fireworks ve Flash'tan pek anlamıyorum. Onun için yardınmcı olamayacağım.. Gülümseme

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #4 : 26 Haziran 2008, 11:18:26 »
  • kübüşş
  • Bilgin Üye
  • yascak bişi bulamadım :):):)
  • Nereden: Konya

• Konuları:31

•  
peki yinede teşekkür ederim Göz kırpan

Dünyayı hep bulutlu gördünmü sen, denizleri her zmn dalgalı, yağmuru sonsuz güneşi yalancımı bildin sen???
« YANITLA #5 : 27 Haziran 2008, 10:34:07 »
Meraba,firewors ile yapabilirsin ama o çok mükemmel olmayabilir,veya fireworks ile , fireworksun ile web ile alakasından demiyorum tam webde kullanılabilecek şeyler tasarlayabilirsin.
Hayır ben photoshopda yapacam diyorsan ya plugin(eklenti,age page benzer isimli bi tane program harika yapıodu bilenlerden yardım alabilirsin) kullancan.Ya da iyi bir photoshop kullanıcısı isen,edit/transform dakileri kullanarak daire aracı ile birlikte,kıvırdığın alanların uçlarını yapabilirsin.Yani herşey senin bildiklerine kalmış bişiyi önemsiz deyip geçme öğrent mesela ben internetteki ne kaynak varsa vide fln hepsini çektim izledim izlerken çay kahve içiodum yani bunun gibi şeyler yapabilirsin lota fln yoksa nese bukadar yorum yeter galba :DKolay gelsin.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 10:44:39 Gönderen: tadakoglu »

Adobe Flash CS3 Professional
Adobe Photoshop CS3 Extended
Adobe Firework CS3
Adobe Premiere Pro CS3
Geleceğin çocuğu:"Her zaman en iyisi en doğrusu için!"
Kişisel web sitem : Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.tadakoglu.tk
« YANITLA #6 : 28 Haziran 2008, 13:45:02 »
  • _by_danger_
  • Ultra Süper Üye