Sayfa: [1] 2
photoshopta aksesuar vitrin ödevi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Haziran 2008, 14:03:13 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...
  • Nereden: sarıyer -kabataş- galata- her yerden

• Konuları:33

•  
arkadaşlar kendime bi çıkış noktası buldum ama deişik fikirlerede ihtiyacım var  daha güzel nasıl olabilir şu link te güzel tasarımlar var bakabilirmisiniz benimki magaza gibi olucak ayakabı şapka kolye çanta gözlük falan bayan aksesuarları fikirlerinizi paylaşırmısınız
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

"Sahip Olamadığım bişey varsa yeterince İSTEMEDİĞİMDENDİR, Sahip olupta kaybediyorsam yeterince İPLEMEDİĞİMDENDİR"...
     saçma sapan özel msj atmayın lütfen !!!
« YANITLA #1 : 03 Haziran 2008, 15:41:05 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
kimsenin bi fikri yok galiba  Ney  Üzgün

"Sahip Olamadığım bişey varsa yeterince İSTEMEDİĞİMDENDİR, Sahip olupta kaybediyorsam yeterince İPLEMEDİĞİMDENDİR"...
« YANITLA #2 : 03 Haziran 2008, 16:23:50 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !
  • Nereden: Alanya / ANTALYA

• Konuları:51

•  
Güzel olur ancak daha yaratıcı şeyler yap diğerlerinden farklı olsunki tutulsun

Değerli ziyaretçimiz

Lanet Olsun İçimdeki Bu Photoshop Sevgisine
« YANITLA #3 : 03 Haziran 2008, 16:26:21 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
saol ama  fikir olara  bişedemicekmisin Kahkaha

« YANITLA #4 : 03 Haziran 2008, 16:46:36 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Şu olabilir mi? Büyük bir ayakkabı şekli çiz tabi büyüklüğü mağazadaki bir reyon alanı kadar. Ayakkabı kısmı için aynı şekilde bir gözlük hatta gözlüğün camları aynalı girişi ve çıkış kapılarıda camları olsun otomatik açılır kapı şapka aynı şekilde yani kişi mağazaya girdiğinde büyük bir ayakkabının içinde alışveriş yapmalı yada büyük bir şapkanın içinde son olarak bu reyonların 360 derece dönmesi gerekiyor çok ağır bir şekilde kişi içerden çıktığında etkilenmiş olmalı farklı bir yere çıkmalı. Sadece bir fikir Gülümseme Ama yapılamaz değil birde ayakkabı topuklu olur ve asansör sistemi olursa süper olur Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #5 : 03 Haziran 2008, 16:48:04 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
çok güzel cidden ama ben bunu sonradan elle çizicem oda var dönüşümü  yapamam sanırım

« YANITLA #6 : 03 Haziran 2008, 16:50:26 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Ya o işin teknik boyutu bu gerçek yaşantıya aktarılacak kısma geldikten sonra her türlü desteği almak mümkündür. Yeterki ilgi çekici bişey olsun Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #7 : 03 Haziran 2008, 17:28:49 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:548

•  
berrock, hangi alanla ilgileniyorsun? Ödev dediğin için soruyorum,yada hangi tasarım bölümdesin?

teknik açıdan mı fikir açısından birşey arıyorsun? Valla dekoratif,bir mimari,bir mağaza tasarımı düşünüyorsan,özellikle 3d sitelerine bakmanı tavsiye ederim yada dekorasyon,mimari dergilerini incele! Ben arasıra Maison Francaise dergisi alıyorum,içinde değişik fikirler var,bu ay ki sayısında da milano tasarısım haftasıyla ilgili ekler var,biraz derginin reklamı gibi oldu ama bu tarz dergileri incelemen farklı fikirler oluşmasını sağlayabilir.Bu alanla ilgili siteleri iyi incelemek lazım.

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #8 : 03 Haziran 2008, 17:32:22 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
stilistlik benimkisi moda tasarımı

« YANITLA #9 : 03 Haziran 2008, 17:39:32 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Güzel bir alan,zevklidir de Gülümseme Photoshop hariçinde hangi programları kullanıyorsunuz? Vektörel programlar kullanıyor musunuz? Corel draw ya da Illustrator?

Böyle bir çalışmayı teknik boyutta, photoshopla ne kadar rahat çizim yaparsın bilemem ama,vektörel programlarda daha rahat yapılabilirim çizimler.Adobe illustratörde çizip, export tıklayıp photoshop(PSD) olarak kaydedilerek,çizimini photoshopta açıp tekrar,üstünde oynayabilirsin.İllustrator ve photoshop arayüz olarak birbirlerinin benzeri sayılır,renk olarakta öyledir herhalde Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #10 : 03 Haziran 2008, 17:51:12 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
dier arkadaşlarım corel draw kullanıolar  ben denememiştim hep elle yapıodum şuan stilistlik kursuna gidiorum ama daha çok prog kullanarak çizmek istiyorum  illustratör bende yok onu hiç denemedim aslında zevkli ama işin dier boyutu sıkıcı teknik çizimi ve ayrıntıları benim ilgi alanım daha çok grafik ve fotografçılık aslında açıktan devam ediorum ama stilistlik kursuna da gidiorum

« YANITLA #11 : 03 Haziran 2008, 18:07:35 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Ben grafik bölümündeyim,ayrıca fotoğraf  dersimiz de var.Her ikisi de çok zevklidir,yorucudur da.Severek yapınca tatlı bir yorgunluk oluyor bazen  Kahkaha
Tasarımını oluşturmuşsan,hala da fikir aşamasında mısın,yoksa elle çizim bitti mi? Şunu yapabilirsin,ağırlıklı olarak karakalem çizimi ve boyama yapıyorsundur.O çizimleri eskiz aşamasından ziyade daha bitmeye yakın bir seviyede bırakıp,tarayıp photoshopta açıp üstünde daha rahat oynayabilirisin bence.Karakalem çizim aşamasından sonra nereleri hangi renk istiyorsan boyayla onu da yapıp öyle photoshopa alır çizime başlarsan daha rahat olur,sonrada kompozisyonuna göre ren ve şekil değişikliği yapabilirsin.Biz de genelde öncelikle tasarımı kağıt üzerine oluşturup bilgisayara aktarıyoruz,direk pc başına oturup farklı birşeyler oluşturmak bence zordur biraz Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #12 : 03 Haziran 2008, 18:12:49 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
haklısın öyle yapıyım en iyisi  sonrada düzeltirim ,karakalem çiziorum bazen  ders haricinde ama normalde çizdiğim siluetler var aslında bazılarını atabilseydim buraya iyi olurdu ,elle çizmeye çok alıştım boyaması falan nebilim çok zevkli gelio prog da hiç denemediğim için zorlanıorum galiba bide adam akıllı vakit lazım bunun için evdeki pc de bişi yapamıorum çok yavaş ps bile zor açıo ne yaparsam burda ofiste yapabiliorum  ve burdan yardım alarak

« YANITLA #13 : 03 Haziran 2008, 18:29:37 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:447

•  
yaa çok uzun yazıyorsunuz onları okumuyorum konuyada hiç cvp yazamıyorum ya  Sırıtan
« YANITLA #14 : 03 Haziran 2008, 18:33:27 »
  • berrock
  • Aktif Üye
  • hamster delisi...

•  
tmm ( bu nasıl )  Sırıtan

Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: