Sayfa: [1] 2 3 4
photoshop video dersleri
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Kasım 2006, 02:08:31 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız   photoshop cs2 nin yeni özelliklerini anlatıyor
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bu sitede photoshop ve bazı programların video dersi var
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız  baya kapsamlı video dersi bazen link bozukmuş gibi gelebilyor onu için bir daha yenileyin sayfayı
iyi çalışmalar hoşcakalın
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.pixangel.com

« Son Düzenleme: 11 Haziran 2007, 09:58:11 Gönderen: fatih »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #1 : 19 Kasım 2006, 14:48:36 »
teşekkürler paylaşım için ellerine sağlık
« YANITLA #2 : 12 Aralık 2006, 17:43:27 »
türkçe mi???
« YANITLA #3 : 13 Aralık 2006, 10:08:24 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Bunlar Türkçe değil, İngilizce. Ama anlamak kolay.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 15 Aralık 2006, 21:06:32 »
abi işi söktük!!! hangi dil olması önemli değil artık!!!
« YANITLA #5 : 10 Şubat 2007, 03:06:41 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
Değerli ziyaretçimiz
buda almanca Gülümseme) ama güzel

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #6 : 06 Haziran 2007, 19:45:08 »
tesekkurler emeginize saglik .................
« YANITLA #7 : 06 Haziran 2007, 21:17:33 »
teşekkürler paylaşım için cok sağolun ya

« YANITLA #8 : 11 Haziran 2007, 09:58:30 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
üste Değerli ziyaretçimiz
www.pixangel.com
  uda ekledim. burayada bakın derim Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #9 : 08 Ağustos 2007, 14:16:49 »
Photoshop konusunda sıfır bilgisi olan biri olarak soruyorum Gülümseme Bu videolarla birşeyler öğrenip kendimi geliştirebilir miyim yoksa bu iş için illa ki bir kursa mı gitmek lazımdır ? Samimi cevaplarınızı bekliyorum..
« YANITLA #10 : 08 Ağustos 2007, 21:58:58 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
benim zamanımda sadece yabancı photoshop siteleri vardı. ozamanlar 52 k modemim vardı. fatura her ay şişik geliyordu. sonra bu şişikli ği azaltmak için. 3-4 dersin penceresini açıyordum. sonra neti kapatıyordum. yanımaa ingilizce sözlük alıyordum. başlıyordum sözlüken cevirmeye Gülümseme yani benim ozamanlarımda eğitim videosu yoktu. fakat aradan bir yıl sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı. genede şansılydım.  Sırıtan ben şuan saece kitap ve dostalarıma sorarak kendimi geliştirdim. tabi arada bir kaç özel ders aldım. Gülümseme bir haftalık filan aama aldığm derste. ofset baskı sistemi montajı filan yani adobe photoshop filan değil. ama şunu diyeyim. her yeni çıkan kitabı alıp çok dikkatli şekilde okuyom. araştırıyorum. yani kitap + internet sizi ilerie götürür. zaten eğitim veren yerler. dosyayı aç imaj çözürnürlüğüne bak. bir efekt öğretiyorlar sonra sen artık tasarımcısın hadi işe gir diye pofpofluyorlar. aksini söyleyen bir eğitim kuruluuşu var ise. baskı grafikeri olarak yetişen kursyer gelsin. yani ordan hemen çıkıptapiyasa giren. her şey kendii geliştirmekle oluyuor. Gülümseme iyi çalışmalar

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #11 : 09 Ağustos 2007, 12:03:48 »
Tahmin ettiğim ve anladığım kadarıyla bu iş için ilk önce istek gerekli  Gülümseme O zaman ben bir kitap ve cd alıp işe başlayayım.Açıklama için çok teşekkür ederim..
« YANITLA #12 : 22 Ağustos 2007, 00:00:02 »
« YANITLA #13 : 14 Eylül 2007, 10:54:35 »
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bu adresteki 501 mb falan. Daha küçük olan yok mu? Şimdiden teşekkürler Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
« YANITLA #14 : 01 Ekim 2007, 16:21:31 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:106

•  
dili benim için farketmiyor güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler... Göz kırpan

Sayfa: [1] 2 3 4
Bölüm atla: