Sayfa: [1]
photoshop fonda boyut
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Nisan 2007, 15:59:33 »
arkadaslar arka plan fonu ile sececegimiz resim ayni boyda olmali.ama buldugumuz cogu fonlar kucuk.normal yonden boyutunu buyuttugumde kalitesi dusuyo goruntu bozuluyo.arka plan fonunu nasil ayaralyabilirim resime nasil uydurabilirim
« YANITLA #1 : 22 Nisan 2007, 16:14:30 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
photoshopta image size menüsünden ayar yapılıyor birazda olsa. bu photoshop olayında  bir ara ders yazacam. ama ben genellikle şu yöntemi uyguluyorum. küçük çözünürlüklü fotoğrafları fotoğrafcıdan fotoğrafcıdan çıktı almanı tavsiye ederim. ama alırken olabildiğince maksimum boyutta fakat fotonun görüntüsü bozulmadan. sonra onu iyi bir scannerde yüksek dpi daa ta 600-800 dpi ta. renk ayarını vs. yap. tekrar fotoğrafcıdan büyük boy çıktı aldınmı bu iş tamamdır. Gülümseme ben bu yöntemli bir fotoğrafı tırın üsstünü bile kaplarım. Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 22 Nisan 2007, 16:20:53 »
ben bu arka planlari netten almistim.dugun ve cocuk fonlari
« YANITLA #3 : 22 Nisan 2007, 16:24:32 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
tamam bende onları öğle yap diyorum Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
Sayfa: [1]
Bölüm atla: