Sayfa: [1]
photoshop banner yapımı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Haziran 2007, 11:59:58 »
Merhaba arkadaşlar,ya benim sormak istediğim şu arkadaşlar ben web tasarımına yeni başladım sayılır .ama usta olmadığım için bazı şeyleri yapamıyorum mesela ben photoshopta banner yapmak istiyorum yada ne biliyim biraz terbiyesizlik olcak belki ama başka bir siteden aldığım banner i değiştirmek istiyorum...kendi kafama göre değiştirmek istiyorum.....nasıl yapacağımıda da tam olarak bilmiyorum.....yardımlarınzı için şimdiden teşekkürler.........
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2007, 12:27:32 Gönderen: fatih »

Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez.
« YANITLA #1 : 08 Haziran 2007, 12:09:52 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:921

•  
image ready iyi kullanman lazım banner yapımı için. bir kitap var onu tavsiye edicem. sistem yayıncılık ileri düzey photoshop kitabı. mor renkte. kalın bir kitap. o bkitabın image ready bölümü çok güzel tavsiye ediyorum. banner değiştirme renk vs. ise. ben söylemem. Çünkü. herkesin emeğine saygı duyup. bu tür şeyleri göstermek eğitmek. ancak bize zarar. bu zihniyetle biz ancak templateleri bozup site yaparız. sonra elin avrupalısı gelir işimizi alır. nasılmı alır?? Büyük şirketlerin çoğu yurt dıışıyla bağlantısı var. ve en iyi kim yapıyorlarsa ona iş veriyorlar.

ben mesela bir irlanda acentasının türkiye bölümünün kataloklarını yapıyorum. çünkü onlardan iiyi yapıyorum. aynı şekilde inanın onlarda bizim işlerimizi yapıyorlar. kim iyise o yapıyor. onun için kendimizi biraz sıkalım. Şu işi kopyasız yapalım.

iyi çalışmalar
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2007, 12:27:45 Gönderen: fatih »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 08 Haziran 2007, 12:12:56 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:921

•  
bu arada bir soru için bir forum açalım güneşsizim Gülümseme
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2007, 12:27:57 Gönderen: fatih »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
Sayfa: [1]
Bölüm atla: