Sayfa: [1]
Photoshop 9.0 CS 2
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Mayıs 2005, 16:18:12 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:161

•  
Biz Adobe ile Macromedia birleşince güzel gelişmeler olacak demiştik. İşte ilk meyveleri gelmeye başladı. Photoshop 9.0 yazılım dünyasına merhaba dedi. Ben makineme kurdum, çok güzel yeni özellikler var. İsteyen Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız adresinden indirebilir. (Tabii çok büyük olduğundan Flashget tarzı bir program kullanmanızı öneriyorum. Direkt açmak istediğiniz zaman açmayabilir. Ama sağ tıklayıp Flashget'le indir seçeneği işinizi görüyor.)

Ayrıca Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız adresinde de İngilizce olarak çok güzel bilgiler yer alıyor bu yeni sürüm hakkında. Screenshot'lar ve yeni özellikler resimli olarak görülüyor.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #1 : 12 Haziran 2005, 02:34:11 »
  • drejmustafa
  • Ziyaretçi
Verdiğin adres için teşekkürler... Kahkaha
« YANITLA #2 : 12 Haziran 2005, 10:45:47 »
siracel,  sağol dostum Göz kırpan
« YANITLA #3 : 13 Haziran 2005, 13:50:19 »
  • Bere
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: İzmir

• Konuları:0

•  
PHOTOSHOP 9.0 CS 2'nin Türkçe Yaması aşağıdaki adrestedir. Alabilirseniz tabii...Çünkü site yöneticisi arkadaş bir şekilde kendini tatmin etme yolu bulmuş. İyi bir üye olduğunuzu kurduğu engellerden geçerek kanıtlamanız gerekiyor. Arkadaşı tatmin ettikten sonra tam üyeliğe kabul ediliyorsunuz. Bu da onun oyunu ne yapalım..kolay gelsin.
  :twisted: Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.shanex.com/
« YANITLA #4 : 11 Nisan 2007, 08:37:46 »
Çok Teşekkürler..
Sayfa: [1]
Bölüm atla: